18 Nisan 2023

Senden Gitmeme Çeyrek Var Şenol Karadeniz Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,25 TL
Yazarı: Şenol Karadeniz
Çevirmen: Şenol Karadeniz

Senden Gitmeme Çeyrek Var indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Şenol Karadeniz olan ve Phoenix yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Senden Gitmeme Çeyrek Var eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Senden Gitmeme Çeyrek Var ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Senden Gitmeme Çeyrek Var TIKLA PDF İNDİR !

Senden Gitmeme Çeyrek Var Yazarı Kimdir ?

Senden Gitmeme Çeyrek Var yazarı Şenol Karadeniz 'dır. Şenol Karadeniz yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Öykü türündedir.

Senden Gitmeme Çeyrek Var PDF indir oku

Senden Gitmeme Çeyrek Var indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Phoenix yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Senden Gitmeme Çeyrek Var TIKLA PDF İNDİR !

Senden Gitmeme Çeyrek Var TIKLA PDF İNDİR !
Kedere boğulmuş odaya sızan ay ışığı, bir an karanlıkta bocalayıp da sonra nemli gözlerindeki maviliği keşfeyleyince, akıverdi onlara tereddütsüz. Aktı da senin solgun çehren aydınlanıverdi sandım, bir dem. Böylece ben, yanı başında çömelmiş -belki de yığılıvermiş- binbir umutla iyileşmeni beklerken, gözlerini araladığını bildim.

Varsın güleç gözlerin değmesin gözlerime bundan böyle hiç. Yahut kara saçlarında dolaşmasın parmaklarım. Sen bir tek gülsen, üstelik ay ışığı şımarık bir kedi gibi dolanırken yüzünde. Cenneti alıp geleceğini bilmezsin.

Sen sakın gitme, kokunu özlerim.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 119

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Phoenix Senden Gitmeme Çeyrek Var TIKLA PDF İNDİR !Senden Gitmeme Çeyrek Var TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Öykü
Etiketler; Edebiyat, Türk Öykü, Senden Gitmeme Çeyrek Var, Şenol Karadeniz

Yorum Gönder