23 Nisan 2023

Şair ve... Soner Demirbaş Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,0 TL
Yazarı: Soner Demirbaş
Çevirmen: Soner Demirbaş

Şair ve... indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Soner Demirbaş olan ve Klaros Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Şair ve... eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Şair ve... ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Şair ve... TIKLA PDF İNDİR !

Şair ve... Yazarı Kimdir ?

Şair ve... yazarı Soner Demirbaş 'dır. Soner Demirbaş yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Şair ve... PDF indir oku

Şair ve... indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Klaros Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Şair ve... TIKLA PDF İNDİR !

Şair ve... TIKLA PDF İNDİR !

Soner Demirbaş'ın zamana yayılan ve sabırla kurgulayıp okurlara sunduğu bu kitaptaki deneme, inceleme, çözümleme ve söyleşileri şairin-yazarın kendi külliyatının da bir tamamlayıcısını oluşturuyor.

Şair ve..'deki yazıları okurken yazarın kendi düşüncesindeki ve şiir pratiğine bakışındaki gelişimini (estetik teorisini- sanat kuramını) görebildiğimiz kadar Türk şiirinin değişim ve gelişimindeki örneklere de rastlayabiliyoruz. Bunu yaparken kendine özgü bir dil kullanan Demirbaş, şiir üzerine düşünenlerin bir yapıtın nasıl oluştuğunu, yazının sınırlarını, kusurlarını, çatlaklarını ya da boşluklarını da dikkate almalarını; boşlukların nasıl doldurulması gerektiğiyle de ilgilenmelerini istiyor. Dolayısıyla kitaptaki metinlerin yapısal analizi söz konusu metinlerin yeniden yazılmasına olanak veriyor. Şair ve..'nin ölçüsü sona ermesinde değil, sergilediği çalışmayla da örnek teşkil ediyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Şair ve... TIKLA PDF İNDİR !Şair ve... TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Şair ve..., Soner Demirbaş

Yorum Gönder