19 Nisan 2023

Pelosium Burak Erdoğdu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 22,1 TL
Yazarı: Burak Erdoğdu
Çevirmen: Burak Erdoğdu

Pelosium indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Burak Erdoğdu olan ve Roza Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Pelosium eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Pelosium ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Pelosium TIKLA PDF İNDİR !

Pelosium Yazarı Kimdir ?

Pelosium yazarı Burak Erdoğdu 'dır. Burak Erdoğdu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Bilim Kurgu türündedir.

Pelosium PDF indir oku

Pelosium indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Roza Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Pelosium TIKLA PDF İNDİR !

Pelosium TIKLA PDF İNDİR !
Karanlık Ülke'nin yamyamları ve Aydınlık Ülke'nin kölelerini ustalıkla idare eden tüccar Alacakaranlıklılar…Varoluşun özünün sırrını taşıyan bir element Pelosium…Ben evrenim! Ya da kozmos. Bazı kültürlerde alem ya da fezayım. Kapasitesi sığ olana acun, gerçeğin ötesini keşfetmek isteyene semayım; ama ne olursa olsun artık ben Kaza değilim...Hiçlik ve hoşluk… İşte tüm sahip olduğunuz bu. Size o kadar özeniyorum ki… Ulak gezegeninizi kurtarsam bana yerleşme hakkı tanır mısınız? Unutmayın tüm başarılar takıntılı zihinlerin mahsülüdür. Takıntılı olmayan korkaktır. Engelleyemediğiniz Son Konvansiyonel Harp neticesinde Asya haricinde kalan kıtalarda bir takım fotosentetik algler, yosunlar, likenler gibi simbiyorik oluşumlar haricinde yaşam bulunmamaktaydı. Radyoaktivite faaliyetleri hızlandırılmış, oksijeni eksiltilmiş, azotu aşındırılmış, ultra viole ışınına maruz bırakılmış, genetiği değiştirilmiş topraklarda yaşam ne yazık ki artık mümkün olamamaktaydı ve bu daha başlangıç bile değildi.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 230

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Roza Yayınevi Pelosium TIKLA PDF İNDİR !Pelosium TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Bilim Kurgu
Etiketler; Edebiyat, Roman, Bilim Kurgu, Pelosium, Burak Erdoğdu

Yorum Gönder