19 Nisan 2023

Öl Çağnam Erkmen Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,05 TL
Yazarı: Çağnam Erkmen
Çevirmen: Çağnam Erkmen

Öl indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Çağnam Erkmen olan ve Doğan Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Öl eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Öl ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Öl TIKLA PDF İNDİR !

Öl Yazarı Kimdir ?

Öl yazarı Çağnam Erkmen 'dır. Çağnam Erkmen yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Öl PDF indir oku

Öl indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Doğan Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Öl TIKLA PDF İNDİR !

Öl TIKLA PDF İNDİR !
Söz lanet bir sahtelik! Şebnem acı çekiyor. Acısına son verebilir mi? Kontes havalı, her şey kontrolü altında. Kontrol kaybedilebilir mi? Şahsenem bir karar almış. Pişman olacak mı? Melike kararlı. Aşka inanabilir mi? Beraber büyüyen, görünürde birbirlerinin sırlarına vâkıf sekiz kadın. Abartarak göstermeyi de, saklanmayı da biliyorlar. Kısa tatillerinde erkekleri, cinselliği ve zamanı masaya yatıracaklar. Kimler ölecek, kimler kalacak? Çağnam Erkmen ilk romanı Öl'de özgün bir dille vurucu bir hikâye anlatıyor.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 232

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Doğan Kitap Öl TIKLA PDF İNDİR !Öl TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Öl, Çağnam Erkmen

Yorum Gönder