22 Nisan 2023

Nizamülmülk-Biyografi Serisi Ahmet Aydoğan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 5,53 TL
Yazarı: Ahmet Aydoğan
Çevirmen: Ahmet Aydoğan

Nizamülmülk-Biyografi Serisi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ahmet Aydoğan olan ve Mavi Çatı Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Nizamülmülk-Biyografi Serisi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Nizamülmülk-Biyografi Serisi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Nizamülmülk-Biyografi Serisi TIKLA PDF İNDİR !

Nizamülmülk-Biyografi Serisi Yazarı Kimdir ?

Nizamülmülk-Biyografi Serisi yazarı Ahmet Aydoğan 'dır. Ahmet Aydoğan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Biyografi & Oto Biyografi türündedir.

Nizamülmülk-Biyografi Serisi PDF indir oku

Nizamülmülk-Biyografi Serisi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Mavi Çatı Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Nizamülmülk-Biyografi Serisi TIKLA PDF İNDİR !

Nizamülmülk-Biyografi Serisi TIKLA PDF İNDİR !

Nizamülmülk, Kuran'ı Kerim'i ezberledikten sonra Halep'te Ebü'l-Feth Abdullah b. İsmail el-Halebî'den, İsfahan'da Muhammed b. Ali b. Muhammed'den, Nişabur'da Abdülkerim b. Hevazin el-Kuşeyri'den, Bağdat'ta Ebü'l-Hattab b. Batr'dan hadis okudu. Ebu Abdullah b. Muhammed et-Tusi, Ebu Bekir Muhammed b. Yahya el-Müzekki, Abdülkerim el-Kuşeyri gibi muhaddislerden hadis rivayet etti. Ayrıca devrin meşhur âlim, edip ve şairlerinin sohbet meclislerine ve derslerine katılıp inşa ve hitabet sanatında ileri bir seviyeye ulaştı. Onun Hasan Sabbah ve Ömer Hayyam ile arkadaş olduğu, bunlarla birlikte Şafii âlimi Hibetullah Muvaffak-Lidinillah en-Nisaburi'nin derslerine devam ettiği ileri sürülür...

(Tanıtım Bülteninden)

Nizamülmülk-Biyografi Serisi TIKLA PDF İNDİR !Nizamülmülk-Biyografi Serisi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Biyografi & Oto Biyografi
Etiketler; Edebiyat, Biyografi & Oto Biyografi, Nizamülmülk-Biyografi Serisi, Ahmet Aydoğan

Yorum Gönder