26 Nisan 2023

Mevlana Celaleddin - i Rumi - Tarihte İz Bırakanlar Turan Tektaş Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,0 TL
Yazarı: Turan Tektaş
Çevirmen: Turan Tektaş

Mevlana Celaleddin - i Rumi - Tarihte İz Bırakanlar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Turan Tektaş olan ve Parola Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 144 sayfalık Mevlana Celaleddin - i Rumi - Tarihte İz Bırakanlar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Mevlana Celaleddin - i Rumi - Tarihte İz Bırakanlar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Mevlana Celaleddin - i Rumi - Tarihte İz Bırakanlar TIKLA PDF İNDİR !

Mevlana Celaleddin - i Rumi - Tarihte İz Bırakanlar Yazarı Kimdir ?

Mevlana Celaleddin - i Rumi - Tarihte İz Bırakanlar yazarı Turan Tektaş 'dır. Turan Tektaş yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Biyografi & Oto Biyografi türündedir.

Mevlana Celaleddin - i Rumi - Tarihte İz Bırakanlar PDF indir oku

Mevlana Celaleddin - i Rumi - Tarihte İz Bırakanlar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Parola Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 144 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Mevlana Celaleddin - i Rumi - Tarihte İz Bırakanlar TIKLA PDF İNDİR !

Mevlana Celaleddin - i Rumi - Tarihte İz Bırakanlar TIKLA PDF İNDİR !

İnsan düşüncesine yepyeni bir mesaj veren ve İslam düşünürlerinin fikir ve sistemlerini, inanç akidelerini ruh, akıl ve sevgi üçgeni içinde sunan, insanlığa ahlak, din, ilim ve akıl yolunda heyecan katarak yeni ufuklar açan Mevlâna Celâleddin Rumi, müstesna bir varlık, bir ışık, manevi bir güneştir. Onun insan düşüncesine verdiği en büyük mesaj Aşk, Sevgi ve Birliktir.

O, hiçbir şeyi inkâr etmez, ama her şeyi birleştirir, bütünleştirir ve sevdirir. O kimseyi ayrı görmez; Çünkü O, her şeyin Allah'ın zuhur ve tecellisi olduğunu bilir ve bunu gönlüne ve insan aklına hâl olarak yansıtır.

İnsan yaratılmışların en şereflisidir düsturuyla; her dilden, her dinden, her renkten insanı kucaklayan Hz. Mevlâna sevginin, barışın, kardeşliğin, hoşgörünün sembolüdür.

(Tanıtım Bülteninden)

Mevlana Celaleddin - i Rumi - Tarihte İz Bırakanlar TIKLA PDF İNDİR !Mevlana Celaleddin - i Rumi - Tarihte İz Bırakanlar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Biyografi & Oto Biyografi
Etiketler; Edebiyat, Biyografi & Oto Biyografi, Mevlana Celaleddin - i Rumi - Tarihte İz Bırakanlar, Turan Tektaş

Yorum Gönder