6 Nisan 2023

Lermontov Profil Kayhan Yükseler Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,63 TL
Yazarı: Kayhan Yükseler
Çevirmen: Kayhan Yükseler

Lermontov Profil indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Kayhan Yükseler olan ve Yapı Kredi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Lermontov Profil eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Lermontov Profil ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Lermontov Profil TIKLA PDF İNDİR !

Lermontov Profil Yazarı Kimdir ?

Lermontov Profil yazarı Kayhan Yükseler 'dır. Kayhan Yükseler yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Edebiyatçılar türündedir.

Lermontov Profil PDF indir oku

Lermontov Profil indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yapı Kredi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Lermontov Profil TIKLA PDF İNDİR !

Lermontov Profil TIKLA PDF İNDİR !
Devrim rüzgarlarının Çarlık Rusyası'nı ve tüm Avrupa'yı savurduğu 19. yüzyılın ikinci çeyreği... Rus edebiyatının kurucusu, devrimci romantizmin öncüsü Puşkin'in ölümünden hemen sonra Mihail Yuryeviç Lermontov adlı genç şair Puşkin'e adadığı "Şairin Ölümü" ile Rus edebiyatında yeni bir sayfa açıyor. Sürgünlerde geçen bir yaşam ve bu kısacık yaşama sığan, zamanının ötesine ulaşan bir yapıt... Kayhan Yükseler'in Rusça kaynaklardan yararlanarak ve metinleri Rusça aslından çevirerek hazırladığı bu kitap "Mısıri" ve "İblis" adlı iki uzun poemasının yanısıra şiirlerinden seçmeler, tamamlanmamış bir öykü. Rusçaya uyarladığı "Aşık Garip" masalı ve mektuplarından seçmelerle Lermontov'u kuşatıyor.



Sayfa Sayısı: 252

Baskı Yılı: 2014


Dili: Türkçe
Yayınevi: Yapı Kredi Yayınları Lermontov Profil TIKLA PDF İNDİR !Lermontov Profil TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Edebiyatçılar
Etiketler; Edebiyat, Edebiyatçılar, Lermontov Profil, Kayhan Yükseler

Yorum Gönder