7 Nisan 2023

Kızıllığın Kalbi Zakes Mda Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 22,4 TL
Yazarı: Zakes Mda
Çevirmen: Gül Korkmaz

Kızıllığın Kalbi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Zakes Mda olan ve Ayrıntı Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kızıllığın Kalbi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kızıllığın Kalbi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kızıllığın Kalbi TIKLA PDF İNDİR !

Kızıllığın Kalbi Yazarı Kimdir ?

Kızıllığın Kalbi yazarı Zakes Mda 'dır. Zakes Mda yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Kızıllığın Kalbi PDF indir oku

Kızıllığın Kalbi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ayrıntı Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kızıllığın Kalbi TIKLA PDF İNDİR !

Kızıllığın Kalbi TIKLA PDF İNDİR !
Kızıllığın Kalbi uzaklara dair pek çok şeyin hikayesi. Amerika'dan Güney Afrika'ya dönen ve yeni demokrasi karşısında hayal kırıklığına uğrayan, yeni tanıştığı ve erken kaybettiği bir kadını ararken yolu ülkenin diğer ucundaki bir köye düşen Camagu'nun hikayesi. Yüz elli yıl önce Xhosa halkına sığırlarını kesip ekinlerini yakmaları telkininde bulunan genç kadın peygamberlerin, peygamberlere inananların ve inanmayanlarn hikayesi. Yüz elli yıl sonra devam eden düşmanlığın, kıtlık karşısında çaresizleşmiş bir halkın asırlık çekişmelerinin hikayesi. Tuhaf aşk üçgenlerinin, platonik bir aşkın ardı sıra geldiği köyde gerçek aşkı bulacak olan bir adamın, modernleşme sürecinin, yerelliğin, kıtlığın, İngiliz sömürgesi altında yazılan bir tarihin, kızıl toprakların kalbinin hikayesi.

Afrika edebiyatının yaşayan en önemli isimlerinden biri olan Zakes Mda'nın en önemli eserleri arasında gösterilen Kızıllığın Kalbi, yalın fakat güçlü örgüsüyle Güney Afrika'nın yakın tarihine değinirken aynı zamanda neredeyse iki asır öncesinin tarihsel olaylarına ve bugüne yansımalarına da edebi bir dille ışık tutuyor. Kızıllığın Kalbi yalnızca bir roman değil, bir tarih çalışması, yaşanmış ve yaşanmakta olana karşı alınmış bir tavır olarak da okunmalıdır.



Sayfa Sayısı: 288

Baskı Yılı: 2012


Dili: Türkçe
Yayınevi: Ayrıntı Yayınları Kızıllığın Kalbi TIKLA PDF İNDİR !

18.01.2020

theogre

Güney Afrika'nın apartheid sonrası dönüşümüne, kır ve kent yaşamına, 200 yıl önce İngiliz gazıyla tüm sığırlarını kesip açlıktan kırılan Xhosa halkının hikayesine belgesel tadında tanıklık etmek için güzel bir roman. Ayrıntı'nın Afrika Edebiyatı serisi pek ilgi çekmiyor olsa da önemli bir boşluğu dolduruyor kanımca.

Kızıllığın Kalbi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Kızıllığın Kalbi, Zakes Mda

Yorum Gönder