7 Nisan 2023

Gönül Gözüyle 6 - Çoban Ateşleri Afşar Timuçin Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 25,9 TL
Yazarı: Afşar Timuçin
Çevirmen: Afşar Timuçin

Gönül Gözüyle 6 - Çoban Ateşleri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Afşar Timuçin olan ve Bulut Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Gönül Gözüyle 6 - Çoban Ateşleri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Gönül Gözüyle 6 - Çoban Ateşleri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Gönül Gözüyle 6 - Çoban Ateşleri TIKLA PDF İNDİR !

Gönül Gözüyle 6 - Çoban Ateşleri Yazarı Kimdir ?

Gönül Gözüyle 6 - Çoban Ateşleri yazarı Afşar Timuçin 'dır. Afşar Timuçin yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Gönül Gözüyle 6 - Çoban Ateşleri PDF indir oku

Gönül Gözüyle 6 - Çoban Ateşleri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Bulut Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Gönül Gözüyle 6 - Çoban Ateşleri TIKLA PDF İNDİR !

Gönül Gözüyle 6 - Çoban Ateşleri TIKLA PDF İNDİR !
Gönül güzüyle dizisinin bu altıncı kitabında da Afşar Timuçin bu topraklarda yaşayan insanların dilekleriyle, kaygılarıyla, sıkıntılarıyla, sevinçleriyle ilgili konuları insanlığın temel sorunları çerçevesinde ele alıyor. Felsefenin şiirle ve şiirin gündelik yaşam görünümleriyle iç içe geçtiği bu anlatımıyla ilginizi çekecektir.
Umudun kırılmışlıkla ve inancın boşvermişlikle yan yana yaşadığı bu ortamda bu deneme yazıları yalnızca bir şeylere ışık tutmak istiyor.



Baskı Yılı: 2012


Dili: Türkçe
Yayınevi: Bulut Yayınları Gönül Gözüyle 6 - Çoban Ateşleri TIKLA PDF İNDİR !Gönül Gözüyle 6 - Çoban Ateşleri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Gönül Gözüyle 6 - Çoban Ateşleri, Afşar Timuçin

Yorum Gönder