6 Nisan 2023

Kuddusi Divanı Ahmet Doğan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 75,0 TL
Yazarı: Ahmet Doğan
Çevirmen: Ahmet Doğan

Kuddusi Divanı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ahmet Doğan olan ve Akçağ Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kuddusi Divanı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kuddusi Divanı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kuddusi Divanı TIKLA PDF İNDİR !

Kuddusi Divanı Yazarı Kimdir ?

Kuddusi Divanı yazarı Ahmet Doğan 'dır. Ahmet Doğan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Şiiri türündedir.

Kuddusi Divanı PDF indir oku

Kuddusi Divanı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Akçağ Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kuddusi Divanı TIKLA PDF İNDİR !

Kuddusi Divanı TIKLA PDF İNDİR !
Türk edebiyatında önemli bir yeri bulunan Tekke Edebiyatı, kendisine ait malzemesi bulunmasına rağmen, maalesef henüz ayrı bir anabilim dalı olarak kabul görmemektedir. Türk edebiyatı tasnif edilirkken şeklin yanısıra muhteva da göz önüne alınırsa, Tekke Edebiyatının ayrı bir ana bilim dalı olması gerektiği anlaşılacaktır kanaatindeyiz.



Sayfa Sayısı: 777

Baskı Yılı: 2002


Dili: Türkçe
Yayınevi: Akçağ Yayınları Kuddusi Divanı TIKLA PDF İNDİR !Kuddusi Divanı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Türk Şiiri, Kuddusi Divanı, Ahmet Doğan

Yorum Gönder