18 Nisan 2023

Kısa Kollu Ahtapot Yılmaz Karakoyunlu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,24 TL
Yazarı: Yılmaz Karakoyunlu
Çevirmen: Yılmaz Karakoyunlu

Kısa Kollu Ahtapot indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Yılmaz Karakoyunlu olan ve Doğan Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kısa Kollu Ahtapot eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kısa Kollu Ahtapot ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kısa Kollu Ahtapot TIKLA PDF İNDİR !

Kısa Kollu Ahtapot Yazarı Kimdir ?

Kısa Kollu Ahtapot yazarı Yılmaz Karakoyunlu 'dır. Yılmaz Karakoyunlu yazdığı bu eserle Yunus Nadi Ödülleri almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Kısa Kollu Ahtapot PDF indir oku

Kısa Kollu Ahtapot indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Doğan Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kısa Kollu Ahtapot TIKLA PDF İNDİR !

Kısa Kollu Ahtapot TIKLA PDF İNDİR !


Her cinayetin üslubu kendi beyanındadır!

Misbah Bey, Selman Bey ve Baş Komiser Nuri... Çocuklukları birlikte geçmiş, fakat hayat onları farklı yerlere savurmuştur. Misbah Bey'in kuzeni olan Selman Bey büyük bir gazetenin patronudur ve bir cinayete kurban gider. Cinayet soruşturması Baş Komiser Nuri'ye verilir ve böylece üç çocukluk arkadaşının yolu tekrar kesişir. Giderek dallanıp budaklanan soruşturmaya Misbah Bey'in eşi Feride Hanım, Komiser Muavini Bekir, gazetenin yazı işleri müdürü Bedri Bey ve Selman Bey'in damadı Jim May de dahil olurlar. Her yeni isimle birlikte cinayet soruşturması daha da karmaşık bir hal alır.

Yılmaz Karakoyunlu'dan bir cinayetin sırlı labirentlerinde şaşkınlıkla yürüyeceğiniz bir kitap.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 176

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Doğan Kitap

Kısa Kollu Ahtapot TIKLA PDF İNDİR !Kısa Kollu Ahtapot TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Kısa Kollu Ahtapot, Yılmaz Karakoyunlu

Yorum Gönder