18 Nisan 2023

Eleanor Cooper Eylül Küpcü Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 21,06 TL
Yazarı: Eylül Küpcü
Çevirmen: Eylül Küpcü

Eleanor Cooper indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Eylül Küpcü olan ve Gece Kitaplığı yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Eleanor Cooper eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Eleanor Cooper ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Eleanor Cooper TIKLA PDF İNDİR !

Eleanor Cooper Yazarı Kimdir ?

Eleanor Cooper yazarı Eylül Küpcü 'dır. Eylül Küpcü yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Eleanor Cooper PDF indir oku

Eleanor Cooper indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Gece Kitaplığı yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Eleanor Cooper TIKLA PDF İNDİR !

Eleanor Cooper TIKLA PDF İNDİR !
Boştaki ayağıyla Bay Morgan'ın yüzüne vurmaya çalıştı ama Bay Morgan ilk tekmeyi engelledi. Neyse ki ikinci tekme Ellie'nin lehineydi. Gözünün altına yediği ayakkabı Bay Morgan'ı sersemletti ve kızın ayağını bıraktırdı. Ellie koşarak tabancayı aldı ve Bay Morgan'a doğrulttu. Şimdi sıra kapıyı açmaktaydı. Tam kapı kolunu tutmuştuki elindeki tabancayı düşürdü ve Bay Morgan silaha doğru sürünmeye başladı. Ellie de silaha doğru koştu ve ikisinin de elleri aynı anda tabancaya değdi. Sonra bir el ateş edildi...
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 339

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Gece Kitaplığı Eleanor Cooper TIKLA PDF İNDİR !Eleanor Cooper TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Eleanor Cooper, Eylül Küpcü

Yorum Gönder