18 Nisan 2023

Köşenin Arkasında Tomislav Osmanli Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,67 TL
Yazarı: Tomislav Osmanli
Çevirmen: Özge Bakırcıoğlu

Köşenin Arkasında indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Tomislav Osmanli olan ve Bibliyon yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Köşenin Arkasında eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Köşenin Arkasında ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Köşenin Arkasında TIKLA PDF İNDİR !

Köşenin Arkasında Yazarı Kimdir ?

Köşenin Arkasında yazarı Tomislav Osmanli 'dır. Tomislav Osmanli yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Köşenin Arkasında PDF indir oku

Köşenin Arkasında indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Bibliyon yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Köşenin Arkasında TIKLA PDF İNDİR !

Köşenin Arkasında TIKLA PDF İNDİR !
Köşenin Arkasında romanı kesinlikle sizi güldürecektir. Hemen ardından da üzeceğine, duygulandıracağına, düşündüreceğine inanmak istiyorum. Her halükarda, bir bölümüyle iç içe olan, bir bölümüyle ise birbirini takip eden ve zaman yelpazesinin İyonya ile Attika antik çağından çağdaş Avrupa, Asya ve Amerika'yı kapsayarak 1999 yılına dek uzandığı, daha doğrusu matematiksel ve sembolik olarak geçen yüzyılın son senesine odaklandığı en azından dokuz çizgide gelişen eylemlerden oluşan karmaşık yapılı bir düz yazı kitabıdır. Kitabın "Köşenin arkasında" şeklindek başlığı kendine has geometrik, ama aynı anda belirlenmemiş kaderci bir kavram içermektedir çünkü sürpriz, daha üst düzeyde bir geometrinin aksiyomu olarak kimsenin nasıl ve ne şekilde bilmemesine rağmen, bize darbe indirmeye hazır pusuda bekliyor işte orada, köşenin arkasında...

Söylenenler, tabi ki, yazılanlarla kıyasla oldukça genel ve cılızdır. Romandaki kişiler,kalabalık ve olağandışı bir karakterler galerisi ve dizisi oluşturmaktadırlar: Yunan filozofları, çağdaş komünizm sonrası aydınlar, Şark mimarları, dar çevreli ama güçlü ve etkili dünya kulüpleri üyeleri, Avrupalı dram yazarları, bir anda savaş mağdurlarına, savaş ve ekonomi mültecilerine dönüşen sıradan köylüler... ve her türlü zamansal ve mekânsal göçlerde bulunan sayısız insan ruhları, tümü geçen yüzyılın "son perdesinin" trajikomik dramasının aktörleri.

"Köşenin Arkasında" bir bakıma benim "Yirmi Birinci" başlıklı bir önceki romanımın birinci bölümüdür. Dolayısıyla onun ikinci başlığı "Yirminci'nin sonunda" da olabilir.
-Tomislav Osmanli-
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 382

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Bibliyon Köşenin Arkasında TIKLA PDF İNDİR !Köşenin Arkasında TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Köşenin Arkasında, Tomislav Osmanli

Yorum Gönder