18 Nisan 2023

Karanlığa Masallar Aslıhan Kocabal Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,75 TL
Yazarı: Aslıhan Kocabal
Çevirmen: Aslıhan Kocabal

Karanlığa Masallar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Aslıhan Kocabal olan ve Lakin Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, 96 sayfalık Karanlığa Masallar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Karanlığa Masallar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Karanlığa Masallar TIKLA PDF İNDİR !

Karanlığa Masallar Yazarı Kimdir ?

Karanlığa Masallar yazarı Aslıhan Kocabal 'dır. Aslıhan Kocabal yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Karanlığa Masallar PDF indir oku

Karanlığa Masallar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Lakin Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, 96 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Karanlığa Masallar TIKLA PDF İNDİR !

Karanlığa Masallar TIKLA PDF İNDİR !

Karanlığa Masallar…Çünkü aydınlığa yapılan müdahalede adalet, ancak karanlıktaki masal kahramanları ile sağlanabilecek gibi görünüyor.
Karanlığa Masallar…Çünkü artık kimse aydınlığa anlatılan masallara inanmıyor. Karanlıkta saf tutanlar hariç... İnsanlar'daki gibi Karanlığa Masallar'da da Kocabal'ın Kâbe'si yine insan.

(Tanıtım Bülteninden)

Karanlığa Masallar TIKLA PDF İNDİR !Karanlığa Masallar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Karanlığa Masallar, Aslıhan Kocabal

Yorum Gönder