27 Nisan 2023

İnsanlık Komedisi William Saroyan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 17,5 TL
Yazarı: William Saroyan
Çevirmen: Beril Eyüboğlu

İnsanlık Komedisi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı William Saroyan olan ve Aras Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık İnsanlık Komedisi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. İnsanlık Komedisi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
İnsanlık Komedisi TIKLA PDF İNDİR !

İnsanlık Komedisi Yazarı Kimdir ?

İnsanlık Komedisi yazarı William Saroyan 'dır. William Saroyan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

İnsanlık Komedisi PDF indir oku

İnsanlık Komedisi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Aras Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
İnsanlık Komedisi TIKLA PDF İNDİR !

İnsanlık Komedisi TIKLA PDF İNDİR !
İnsanlık Komedisi, 20. yüzyıl Amerikan edebiyatının kısa öykü, roman ve oyun türlerinde en iyi yazarlarından biri olarak kabul edilen William Saroyan'ın en sevilen romanlarından biri. Olaylar, İkinci Dünya Savaşı yıllarında ABD'de, Kaliforniya Eyaleti'ne bağlı Ithaca kasabasında geçiyor...Neredeyse her aileden bir ferdin bilfiil savaşın içinde olduğu bu küçük Amerikan kasabasının olan bitenden ne şekilde etkilendiği, bu sıradışı koşulların yarattığı insanlık halleri, eserin baş kahramanı olan yeniyetme Homer Macauley'nin büyüme sancılarıyla harmanlanarak anlatılıyor. Saroyan, kendine özgü naif bakışıyla, savaşın içindeki sıradan insanın nabzını tutmayı başarırken, bir yandan da "savaşın kaçınılmaz olarak içerdiği barbarlık", "savaş suçunun sorumluluğunu 'düşman' belletilen varlıkla sınırlamamak" gibi kavramlar üzerine sorular sordurmayı amaçlıyor. İnsanlık Komedisi, önümüzdeki dönemde, Tom Hanks ve Meg Ryan gibi ünlü oyuncuların yer aldığı film uyarlamasıyla da gündemde olacak.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 212

Baskı Yılı: 2002


Dili: Türkçe
Yayınevi: Aras Yayıncılık İnsanlık Komedisi TIKLA PDF İNDİR !

16.04.2019

İnsanlık komedisi

Postacı çocuğun hem okuyup hem çalışmakta olması ve özverili durumu çocuksal bakış açısı çok güzel kitpalarda kendimi buldum . Daha önce saroyan neden okumadım şaşkınım

İnsanlık Komedisi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, İnsanlık Komedisi, William Saroyan

Yorum Gönder