19 Nisan 2023

İlk Samuray Veysel Eryürek Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,0 TL
Yazarı: Veysel Eryürek
Çevirmen: Veysel Eryürek

İlk Samuray indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Veysel Eryürek olan ve Yitik Ülke Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık İlk Samuray eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. İlk Samuray ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
İlk Samuray TIKLA PDF İNDİR !

İlk Samuray Yazarı Kimdir ?

İlk Samuray yazarı Veysel Eryürek 'dır. Veysel Eryürek yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

İlk Samuray PDF indir oku

İlk Samuray indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yitik Ülke Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
İlk Samuray TIKLA PDF İNDİR !

İlk Samuray TIKLA PDF İNDİR !

Veysel Eryürek'in yazdığı iki uzun öykünün ya da iki kısa romanın geç de olsa gün yüzüne çıkması edebiyatımıza önemli bir katkıdır. "İlk Samuray" ve "Boş Gezenin Günlüğü"nde yazar, kendine has karakterleri, kurgusu ve satır aralarındaki ince mizahıyla yeteneğin ve hayal gücünün ötesinde pek çok unsuru ustalıkla bir araya getirmiş. Elinizdeki kitap çağın dayatmalarından, diğerlerine benzemediği için ötekiler evrenine sürgün edilen insan yaşamlarına yönelik "İsyan Edebiyatı"nda hak ettiği yeri bulacaktır. Karakterlerin sıra dışı labirentlerde can bulduğu "İlk Samuray" ve "Boş Gezenin Günlüğü"nü okurken, yazarın pek çok insanın iç fısıltılarından oluşan bir Ötekiler Korosu'na kulak verdiğini ve onların sesi, nefesi, kalemi olduğunu düşünebilirsiniz. Dilerim yakın gelecekte Eryürek'in yeni eserleriyle buluşacağımız günler yakındır.

- GÜNDÜZ ÖĞÜT -

(Tanıtım Bülteninden)

İlk Samuray TIKLA PDF İNDİR !İlk Samuray TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, İlk Samuray, Veysel Eryürek

Yorum Gönder