26 Nisan 2023

İkisi Bir Arada İlhan Kızılgöz Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 22,4 TL
Yazarı: İlhan Kızılgöz
Çevirmen: İlhan Kızılgöz

İkisi Bir Arada indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı İlhan Kızılgöz olan ve Gece Kitaplığı yayınevinin yayınlamış olduğu, 214 sayfalık İkisi Bir Arada eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. İkisi Bir Arada ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
İkisi Bir Arada TIKLA PDF İNDİR !

İkisi Bir Arada Yazarı Kimdir ?

İkisi Bir Arada yazarı İlhan Kızılgöz 'dır. İlhan Kızılgöz yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

İkisi Bir Arada PDF indir oku

İkisi Bir Arada indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Gece Kitaplığı yayınevi tarafından yayınlanan, 214 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
İkisi Bir Arada TIKLA PDF İNDİR !

İkisi Bir Arada TIKLA PDF İNDİR !

Her ne kadar meslek yaşamında 2 adet ders notu, 3 adet kitap bölümü ve 50 adet ulusal ve uluslararası makale yazmışsa da, elinizdeki bu kitap yazarın alanı dışındaki ilk deneyimidir.

Yazarın, elinizdeki bu kitabı yazmasındaki temel amaç: Okuyucularını yazdığı konularda bilinçlendirmektir, onları aydınlatmaktır. Hiç değilse bazı sorunlarının çözümüne katkıda bulunmaktır. Onların duygularını canlandırmak, sevgiyi aşılamaktır. Bunun için kitabın hedef kitlesi özellikle gençlerdir. Kendisini genç hissedenlerdir. Hiç şüphesiz gençler, varlığımızın ve geleceğimizin adeta güvencesidirler. Yazar, bu kitabıyla gençlere hitap etmekten onur duymaktadır.

Varsa, asla kasıt taşımayan hatalardan dolayı, yazar okuyucularının affına ve anlayışına sığınmaktadır. Sonuç olarak, bu kitabın kendi alanında önemli bir boşluğu dolduracağı düşünülmektedir.

(Tanıtım Bülteninden)

İkisi Bir Arada TIKLA PDF İNDİR !İkisi Bir Arada TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, İkisi Bir Arada, İlhan Kızılgöz

Yorum Gönder