7 Nisan 2023

Her Şey Senin İçin Colette Caddle Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,2 TL
Yazarı: Colette Caddle
Çevirmen: Merve Duygun

Her Şey Senin İçin indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Colette Caddle olan ve Feniks Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Her Şey Senin İçin eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Her Şey Senin İçin ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Her Şey Senin İçin TIKLA PDF İNDİR !

Her Şey Senin İçin Yazarı Kimdir ?

Her Şey Senin İçin yazarı Colette Caddle 'dır. Colette Caddle yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Her Şey Senin İçin PDF indir oku

Her Şey Senin İçin indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Feniks Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Her Şey Senin İçin TIKLA PDF İNDİR !

Her Şey Senin İçin TIKLA PDF İNDİR !
"Her adımda okurları hem güldürecek hem de ağlatacak bir roman."
Irish Times
Genç bir kadın… Tek başına oğluna bakmak zorunda kalan ve oğlu için her şeyi göze alan bir anne… Oğlunun sağlık sorunları ve sürekli artan faturalarla Dee Hewson'ın ihtiyacı olan en son şey, bir gün kapıyı açtığında karşısında kalbini kırıp güvenini boşa çıkaran çocukluk aşkı, oğlunun babasıyla yüz yüze gelmektir.Acaba Dee hayatını yoluna koyup Sam'e babasını tanıma sansı verecek mi?Büyük bir samimiyet ve eksiksiz gözlemleriyle İrlanda'nın bir numaralı roman yazarı Colette Caddle günümüzün endişe verici dünyasında aile ve ilişkilerin kırılganlığını incelerken Dee'nin yaşadığı ikilemi gerçekçi bir biçimde gözler önüne seriyor.
"Her yaşa hitap eden içten, karşı konulmaz İrlandalı bir yazar. Bunu nasıl başardığını Tanrı bilir, o özel bir sihre sahip…"
Bookseller



Sayfa Sayısı: 440

Baskı Yılı: 2011


Dili: Türkçe
Yayınevi: Feniks Kitap Her Şey Senin İçin TIKLA PDF İNDİR !

29.09.2012

Beğendim...

Oğluna tapan bir anne ve onun hayatındaki inişler ve çıkışlar... Dee, oğlunun hastalığıyla geçim sıkıntısıyla boğuşurken kendisini hayal kırıklığına uğratan sevgilisi aynı zamanda oğlunun babasının geri gelmesi ile alt üst oluyor hayatı. Ve kitabın tek bir kişiye bağlı kalıp onun üzerinden anlatılmaması da çok iyi bir şeydi. Dee´nin arkadaşlarına değiniyor, kasabalarındaki samimi olduğu bir iki kişinin de hayatlarına ufak dokunuşlar yapıyor. Çeviri kusursuzdu ve yazarın dili de akıcı, sürükleyiciydi. Okurken sıkılmıyorsunuz ve zevkle bir sonraki sayfayı çeviriyorsunuz... Çok beğendim okumayanlara da tavsiye ederim

Her Şey Senin İçin TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Her Şey Senin İçin, Colette Caddle

Yorum Gönder