19 Nisan 2023

Hayatın Kalfasıyız Onur Kulaksızoğlu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 7,8 TL
Yazarı: Onur Kulaksızoğlu
Çevirmen: Onur Kulaksızoğlu

Hayatın Kalfasıyız indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Onur Kulaksızoğlu olan ve Puslu Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Hayatın Kalfasıyız eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Hayatın Kalfasıyız ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Hayatın Kalfasıyız TIKLA PDF İNDİR !

Hayatın Kalfasıyız Yazarı Kimdir ?

Hayatın Kalfasıyız yazarı Onur Kulaksızoğlu 'dır. Onur Kulaksızoğlu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Hayatın Kalfasıyız PDF indir oku

Hayatın Kalfasıyız indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Puslu Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Hayatın Kalfasıyız TIKLA PDF İNDİR !

Hayatın Kalfasıyız TIKLA PDF İNDİR !
İnsanı insan yapan olaylar o kadar ciddi tecrübeler ve fırtınalardır ki, ya yolun sonundaki kapıyı bulursunuz ya da bu yol bir labirente dönüşür ve siz de o labirentte kaybolur, yok olursunuz... Elinizi tutup sizi kaldıracak sıcak bir temas ararsınız... Bazen çok yakınınızda olur göremezsiniz, bazen de o el sizi bulur ama siz onun kıymetini bilmezsiniz!
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 240

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Puslu Yayıncılık Hayatın Kalfasıyız TIKLA PDF İNDİR !Hayatın Kalfasıyız TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Hayatın Kalfasıyız, Onur Kulaksızoğlu

Yorum Gönder