7 Nisan 2023

Halit Ziya Uşaklıgil - Yaşamı / Sanatı / Yapıtlarından Seçmeler Muzaffer Uyguner Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 8,33 TL
Yazarı: Muzaffer Uyguner
Çevirmen: Muzaffer Uyguner

Halit Ziya Uşaklıgil - Yaşamı / Sanatı / Yapıtlarından Seçmeler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Muzaffer Uyguner olan ve Bilgi Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Halit Ziya Uşaklıgil - Yaşamı / Sanatı / Yapıtlarından Seçmeler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Halit Ziya Uşaklıgil - Yaşamı / Sanatı / Yapıtlarından Seçmeler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Halit Ziya Uşaklıgil - Yaşamı / Sanatı / Yapıtlarından Seçmeler TIKLA PDF İNDİR !

Halit Ziya Uşaklıgil - Yaşamı / Sanatı / Yapıtlarından Seçmeler Yazarı Kimdir ?

Halit Ziya Uşaklıgil - Yaşamı / Sanatı / Yapıtlarından Seçmeler yazarı Muzaffer Uyguner 'dır. Muzaffer Uyguner yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Edebiyatçılar türündedir.

Halit Ziya Uşaklıgil - Yaşamı / Sanatı / Yapıtlarından Seçmeler PDF indir oku

Halit Ziya Uşaklıgil - Yaşamı / Sanatı / Yapıtlarından Seçmeler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Bilgi Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Halit Ziya Uşaklıgil - Yaşamı / Sanatı / Yapıtlarından Seçmeler TIKLA PDF İNDİR !

Halit Ziya Uşaklıgil - Yaşamı / Sanatı / Yapıtlarından Seçmeler TIKLA PDF İNDİR !
...Yalnız anneleri, sarıya boyanmış saçlarının altında gözlerinin anlamına derin bir belirsizlik veren geniş bir sürme çemberiyle çevrilmiş gözlerini çevirdi; ucunda gizli teşekkür anlamı titreyen bir sezeniş mahun sandala büsbütün yabancı kalmadı.
- Aşk-ı Memnu adlı yapıtından)



Sayfa Sayısı: 164

Baskı Yılı: 1992


Dili: Türkçe
Yayınevi: Bilgi Yayınevi Halit Ziya Uşaklıgil - Yaşamı / Sanatı / Yapıtlarından Seçmeler TIKLA PDF İNDİR !Halit Ziya Uşaklıgil - Yaşamı / Sanatı / Yapıtlarından Seçmeler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Edebiyatçılar
Etiketler; Edebiyat, Edebiyatçılar, Halit Ziya Uşaklıgil - Yaşamı / Sanatı / Yapıtlarından Seçmeler, Muzaffer Uyguner

Yorum Gönder