26 Nisan 2023

Güz Yangısı Şafak Yolcu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 26,96 TL
Yazarı: Şafak Yolcu
Çevirmen: Şafak Yolcu

Güz Yangısı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Şafak Yolcu olan ve Gece Kitaplığı yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Güz Yangısı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Güz Yangısı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Güz Yangısı TIKLA PDF İNDİR !

Güz Yangısı Yazarı Kimdir ?

Güz Yangısı yazarı Şafak Yolcu 'dır. Şafak Yolcu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Güz Yangısı PDF indir oku

Güz Yangısı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Gece Kitaplığı yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Güz Yangısı TIKLA PDF İNDİR !

Güz Yangısı TIKLA PDF İNDİR !

"Tahir onu elinden tutup yatak odasına geri götürdükten sonra yatağa yatırdı. Üzerindeki elbisesini onu incitmekten çekinircesine sıyırarak çıkardıktan sonra abajuru kapatıp yanına uzandı. El yordamıyla ucundan tuttuğu battaniyeyle üzerlerini örtüp kollarında tuttuğu kadına sımsıkı sarıldı. Sarsılarak ağlıyordu. Yüzünü Zerrin'in saçlarına gömerken:

- Sana güvenmek istiyorum. Lütfen sana güvenmemi sağla. Aksi takdirde delireceğim.

Zerrin onu bu hale getiren bu kıskançlıktan kurtulmasını istiyor fakat bunu nasıl başaracağını bilmiyordu. Güven öğretilebilir bir duygu muydu?"

***********

"İçinde şiddetli bir deprem başlamış gibiydi. Başı, ağrıdan çatlamak üzereydi. Büyük bir dağdan kopan parçaların dağın yamacına hızla yuvarlanması gibi odanın derinliklerine doğru çekiliyordu. Ayağa kalkmak istiyor fakat sendeleyip düşmekten korkuyordu. Sigarasını söndürmüştü. Sıkıntıyla ellerini ovuşturdu. İçinden 'anlaşılan buraya kadarmış… Demek sevgi her şeyin üstesinden gelemiyormuş' diye geçirdi."

(Tanıtım Bülteninden)

Güz Yangısı TIKLA PDF İNDİR !Güz Yangısı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Güz Yangısı, Şafak Yolcu

Yorum Gönder