26 Nisan 2023

Ektelesi Adrian İrem Kabaz Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,25 TL
Yazarı: İrem Kabaz
Çevirmen: İrem Kabaz

Ektelesi Adrian indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı İrem Kabaz olan ve Vaveyla yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Ektelesi Adrian eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ektelesi Adrian ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ektelesi Adrian TIKLA PDF İNDİR !

Ektelesi Adrian Yazarı Kimdir ?

Ektelesi Adrian yazarı İrem Kabaz 'dır. İrem Kabaz yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Fantastik türündedir.

Ektelesi Adrian PDF indir oku

Ektelesi Adrian indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Vaveyla yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ektelesi Adrian TIKLA PDF İNDİR !

Ektelesi Adrian TIKLA PDF İNDİR !

"Nefretim, akan bir nehir gibi sürekli kendini yeniliyor suratlarınızı görünce."

Distopik bir yaşamdır Adrian!

Ektelesi serisinin İdam Seremonisi'nde dövüşmeye mahkûm edilen dördüncü karakteri Adrian, ütopik yaşamların arasında gördüğü/görmek istediği ve tüm bedeninin yanında ruhunun da kanla kaplandığı bir hayat hikâyesidir.

"Eğer insanlar bilseydi bizim soyumuzu ve onları korumak için görevlendirildiğimizi, eminim, bir gün isyan edebileceğimizin korkusundan ölürlerdi! Tanrı'ysa bir ressam gibi bütün fırçalarını tuvalin üstünde parçalayıp biz ulu Karga İnsanları; insanlardan daha akıllı, hayvanlardan daha asil olarak yaratmıştı."

(Tanıtım Bülteninden)

Ektelesi Adrian TIKLA PDF İNDİR !Ektelesi Adrian TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Fantastik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Fantastik, Ektelesi Adrian, İrem Kabaz

Yorum Gönder