7 Nisan 2023

Düşünceleri Okuyan Makine Andre Maurois Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 6,95 TL
Yazarı: Andre Maurois
Çevirmen: Ender Bedisel

Düşünceleri Okuyan Makine indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Andre Maurois olan ve Pencere Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Düşünceleri Okuyan Makine eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Düşünceleri Okuyan Makine ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Düşünceleri Okuyan Makine TIKLA PDF İNDİR !

Düşünceleri Okuyan Makine Yazarı Kimdir ?

Düşünceleri Okuyan Makine yazarı Andre Maurois 'dır. Andre Maurois yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Düşünceleri Okuyan Makine PDF indir oku

Düşünceleri Okuyan Makine indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Pencere Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Düşünceleri Okuyan Makine TIKLA PDF İNDİR !

Düşünceleri Okuyan Makine TIKLA PDF İNDİR !
Hiçbir Kongre üyesinin, hiçbir devlet yöneticisinin, hiçbir federal görevlinin Başka Spencer'e karışmaya hakkı yoktu. Mütevelli Kurulu tarafından seçilmiş, ağır bir suç dışında işten el çektirilemeyen bu kişi salt vicdanıyla haraket ediyordu. Yetkisi neredeyse mutlaktı. Misis Spencer'e gelince, yüksek bir görevlinin eşi olmaktan çok, uzaktaki bir müstemleke valisinin eşinin ya da doğrusu küçük bir prensliğin kadın hükümdarını andırıyordu. Öğrenciler ve "Fakültenin evli çiftleri" üzerinde yumuşak, sağduyulu, ama acımasız bir anlık otoritesi uyguluyordu.



Sayfa Sayısı: 137

Baskı Yılı: 2011


Dili: Türkçe
Yayınevi: Pencere Yayınları Düşünceleri Okuyan Makine TIKLA PDF İNDİR !Düşünceleri Okuyan Makine TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Düşünceleri Okuyan Makine, Andre Maurois

Yorum Gönder