18 Nisan 2023

Diriliş - Dünya Klasikleri Lev Nikolayeviç Tolstoy Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 24,0 TL
Yazarı: Lev Nikolayeviç Tolstoy
Çevirmen: Lev Nikolayeviç Tolstoy

Diriliş - Dünya Klasikleri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Lev Nikolayeviç Tolstoy olan ve Halk Kitabevi yayınevinin yayınlamış olduğu, 648 sayfalık Diriliş - Dünya Klasikleri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Diriliş - Dünya Klasikleri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Diriliş - Dünya Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !

Diriliş - Dünya Klasikleri Yazarı Kimdir ?

Diriliş - Dünya Klasikleri yazarı Lev Nikolayeviç Tolstoy 'dır. Lev Nikolayeviç Tolstoy yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Diriliş - Dünya Klasikleri PDF indir oku

Diriliş - Dünya Klasikleri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Halk Kitabevi yayınevi tarafından yayınlanan, 648 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Diriliş - Dünya Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !

Diriliş - Dünya Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !

O gece, Dimitriy Nehludov için yeni bir yaşamın başlangıcı oldu. Bu yeni başlangıç, onun bir başka yaşayış biçimini kabullendiğinden değil, o geceden sonra başına gelen herşeyin, onun ruhunda bambaşka bir anlam kazanmasındandı. Yaşamının bu yeni döneminin nasıl olacağını da gelecek olan günler ona gösterecekti.

(Tanıtım Bülteninden)

Diriliş - Dünya Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !Diriliş - Dünya Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Diriliş - Dünya Klasikleri, Lev Nikolayeviç Tolstoy

Yorum Gönder