25 Nisan 2023

Direnişin Gözyaşları Yılmaz Aydın Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,0 TL
Yazarı: Yılmaz Aydın
Çevirmen: Yunus Karaaslan

Direnişin Gözyaşları indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Yılmaz Aydın olan ve Festival Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Direnişin Gözyaşları eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Direnişin Gözyaşları ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Direnişin Gözyaşları TIKLA PDF İNDİR !

Direnişin Gözyaşları Yazarı Kimdir ?

Direnişin Gözyaşları yazarı Yılmaz Aydın 'dır. Yılmaz Aydın yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Direnişin Gözyaşları PDF indir oku

Direnişin Gözyaşları indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Festival Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Direnişin Gözyaşları TIKLA PDF İNDİR !

Direnişin Gözyaşları TIKLA PDF İNDİR !

Saat gecenin biriydi. Diyarbakır, koyu bir karanlığın içinde kaybolmuştu. Gökyüzü simsiyah bir yaygı gibiydi. Aydan ve yıldızlardan eser yoktu. Bu karanlık içinde birer hayaleti andıran evler, terk edilmiş bir görüntü arz ediyordu. Caddelerde, sokaklarda devriye gezen askeri araçların farları, bazen bir yapıyı veya duvarı aydınlatıyor, daha sonra şehir tekrar karanlığa gömülüyordu.



Kafile, Siverek Kapısı'na yaklaşırken bakışları tekrar karanlık içindeki sessiz evlere takıldı. Birden kalbini müthiş bir hüzün sardı. Yüreği, ucu ateşte ısıtılmış bir demirle dağlanmış gibi oldu:



"Şu kalın duvarlar arkasında gizlenen insanlar; acaba rahat rahat uyuyorlar mı, yoksa bizim için matem mi tutuyorlar?" diye düşündü.



"Bu katliama karşı hissiz ve duyarsız kaldıklarını sanmıyorum. Şimdi kim bilir ne büyük acılar, kederler içinde kıvranıyorlar. Ama kimsesizler, zayıflar, hoyratça sindirilmenin ürkekliğini yaşıyorlar. Ah zavallı halkım! Ah zavallı halkım!"


(Tanıtım Bülteninden)

Direnişin Gözyaşları TIKLA PDF İNDİR !Direnişin Gözyaşları TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Direnişin Gözyaşları, Yılmaz Aydın

Yorum Gönder