26 Nisan 2023

Derlemeler-Bir Solukta Ferdi Yılgın Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 23,8 TL
Yazarı: Ferdi Yılgın
Çevirmen: Ferdi Yılgın

Derlemeler-Bir Solukta indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ferdi Yılgın olan ve Tilki Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Derlemeler-Bir Solukta eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Derlemeler-Bir Solukta ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Derlemeler-Bir Solukta TIKLA PDF İNDİR !

Derlemeler-Bir Solukta Yazarı Kimdir ?

Derlemeler-Bir Solukta yazarı Ferdi Yılgın 'dır. Ferdi Yılgın yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Şiiri türündedir.

Derlemeler-Bir Solukta PDF indir oku

Derlemeler-Bir Solukta indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Tilki Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Derlemeler-Bir Solukta TIKLA PDF İNDİR !

Derlemeler-Bir Solukta TIKLA PDF İNDİR !

Sen hiç geçmişe geri dönebilir misin? Yaşadıklarını değiştirebilir misin? Hiç zannetmiyorum. Peki bir solukluk yaşadığın vakti neden boşa heba ediyorsun? Dün dünde kaldı, yarın gelir mi, kim bilir… Sana kalan ise bugün. Bir şiirin olsun seni anlatan, altında bugünün tarihi olsun. Aşklar, sevgiler, yaşanmışlıklar… Güzel bir anı olsun sende, yapılan yanlışlıklardan ders alınmış olsun. Böyle yaşa anı, gelirse yarın, bugünden açtığın yelkenlerin sağlam olsun…

Geçmişten yarınlara bugünden gidelim.

(Tanıtım Bülteninden)

Derlemeler-Bir Solukta TIKLA PDF İNDİR !Derlemeler-Bir Solukta TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Türk Şiiri, Derlemeler-Bir Solukta, Ferdi Yılgın

Yorum Gönder