6 Nisan 2023

Çiçekler Ölürken Lawrence Block Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 19,5 TL
Yazarı: Lawrence Block
Çevirmen: Lawrence Block

Çiçekler Ölürken indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Lawrence Block olan ve Oğlak Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Çiçekler Ölürken eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Çiçekler Ölürken ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Çiçekler Ölürken TIKLA PDF İNDİR !

Çiçekler Ölürken Yazarı Kimdir ?

Çiçekler Ölürken yazarı Lawrence Block 'dır. Lawrence Block yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

Çiçekler Ölürken PDF indir oku

Çiçekler Ölürken indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Oğlak Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Çiçekler Ölürken TIKLA PDF İNDİR !

Çiçekler Ölürken TIKLA PDF İNDİR !
Mektup açacağı ile yarayı genişletiyor, başını eğip kanı emiyor, kan ağzını doldurup aşağı akıyor. Kan tadına bayılıyor, kan içme fikrine bayılıyor. Vampir miti güçlü bir mit, bütün mitler gibi de saçma.
Ancak kanın verdiği tatmin ve yarar, mitleri aşıyor sanki. Sahibinin yaşam gücünü taşıyan bu araçtan besleyici ne olabilir? Onu yutanı gençleştirir elbette.
Başka türlüsü olabilir mi?
Yumuşak eti ısırma güdüsüne karşı koyarak oburcasına emiyor. Bu dolgun memede diş izi kalmayacak.
Kadın bağlarını çekiştiriyor, ağzını örten bandın ardında bağırmaya çalışıyor. Boşuna elbette. Yapabileceği bir şey yok.
"Seni bağlamama izin vermemeliydin. Ama kendini suçlama. Kapıyı açtığın anda kaderin belirlenmişti..." Elini kadının eti üzerinde gezdiriyor. Yıllar biraz yumuşatmış, yerçekimi etkisini göstermiş olsa da yumuşacık bir teni var.

Bir kâbus geri geliyor, çünkü zeki, vahşi ve sabırlı bir canavarın büyük şehirde bitmemiş bir işi var... Bir de, ancak Matthew Scudder ve sevdiği kadının can çekişerek ölmeleriyle tatmin olacak açlığı...
Olağan üstü bir gerilim...
Kalbi zayıf olanların dayanabileceği bir kitap değil...
Los Angeles Times Book Review



Sayfa Sayısı: 368

Baskı Yılı: 2007


Dili: Türkçe
Yayınevi: Oğlak Yayıncılık Çiçekler Ölürken TIKLA PDF İNDİR !

03.06.2009

ÿ"Mattÿ" Scudder

16 serilik bir Matthew Scudder polisiyesinin son kitabı... 16 kitabın zirvesi, muhteşem bir final sahnesi...
Lawrence Block´a serinin 16 kitabının her birinde ayrı ayrı hayranlık duyguları besledim.
1970´lerden 2000´li yıllara dek uzanan, insanın yaşamından da kesitler içeren bir polisiye serisi istiyorsanız, kesinlikle tavsiyemdir Matthew Scudder polisiyeleri. Matt, ilk kitapta 30´larındayken, son kitapta 60´ını geçmişti. Gerçekçiliği siz düşünün. Matt Scudder, Elaine Mardell, T.J, Mick Ballou, Jim Faber, Joe Durkin. Gerçek gibiler.
Teşekkürler Lawrence Block.

Çiçekler Ölürken TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, Çiçekler Ölürken, Lawrence Block

Yorum Gönder