17 Nisan 2023

Çiçek Nene Salih irişti Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 6,5 TL
Yazarı: Salih irişti
Çevirmen: Salih irişti

Çiçek Nene indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Salih irişti olan ve Sokak Kitapları Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Çiçek Nene eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Çiçek Nene ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Çiçek Nene TIKLA PDF İNDİR !

Çiçek Nene Yazarı Kimdir ?

Çiçek Nene yazarı Salih irişti 'dır. Salih irişti yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Çiçek Nene PDF indir oku

Çiçek Nene indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Sokak Kitapları Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Çiçek Nene TIKLA PDF İNDİR !

Çiçek Nene TIKLA PDF İNDİR !

"Tarih" diyordu Fehim Hoca; "Sizin bugün nasıl ve nerede yaşayacağınıza, dün verilen karardır. Dün birileri, sizin bu vatanda, bu bayrak altında, mutlu, huzurlu, özgür bir şekilde yaşamanıza karar vermiş; bunun için de kendi canını, kanını, malını ve hatta sevdiklerini feda etmiştir. O halde, sizin için kendini feda edenleri tanımak, bilmektir tarih. Eğer onlar dün, canının derdine düşseydi, bugün senin de özgürce yaşayamayacağını bilmeli ve senin için kendini feda edenleri unutmamalısın."

Fehim Hoca için "Tarih", kalemindeki mürekkeple yazdığın bir hatıra defteri değildi. "Senin bu vatan toprağında özgürce yaşamanı isteyenlerin; kalemine damarlarından çektiği kanı mürekkep edip; her köşesini karış karış imzalayarak sana verdiği tapu senediydi.O yüzden, tarihi yazan kahramanları tanımalı, bilmeli, onlara minnet borcun olduğunu unutmamalıydın. Ve sana verilen bu tapu senedini canından aziz bilmeliydin!"

(Tanıtım Bülteninden)

Çiçek Nene TIKLA PDF İNDİR !Çiçek Nene TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Çiçek Nene, Salih irişti

Yorum Gönder