26 Nisan 2023

Cadılar Savaşı 2-Buz Çölü Maite Carranza Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 28,88 TL
Yazarı: Maite Carranza
Çevirmen: Maite Carranza

Cadılar Savaşı 2-Buz Çölü indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Maite Carranza olan ve Final Kültür Sanat Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Cadılar Savaşı 2-Buz Çölü eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Cadılar Savaşı 2-Buz Çölü ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Cadılar Savaşı 2-Buz Çölü TIKLA PDF İNDİR !

Cadılar Savaşı 2-Buz Çölü Yazarı Kimdir ?

Cadılar Savaşı 2-Buz Çölü yazarı Maite Carranza 'dır. Maite Carranza yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Fantastik türündedir.

Cadılar Savaşı 2-Buz Çölü PDF indir oku

Cadılar Savaşı 2-Buz Çölü indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Final Kültür Sanat Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Cadılar Savaşı 2-Buz Çölü TIKLA PDF İNDİR !

Cadılar Savaşı 2-Buz Çölü TIKLA PDF İNDİR !

Cadılar Savaşı üçlemesinin ikinci kitabı Buz Çölü'nde soğuk diyarların karanlık dünyasını keşfetmeye hazır olun. Kutupların soğuk rüzgârlarını teninizde hissedeceksiniz… Omar cadılarını yüzyıllardır saklandıkları Odish'lerden kurtaracak seçilmiş nihayet geldi. Kehanetteki alev saçlı seçilmişin Anaid olduğuna ve on beş yaşındaki bu genç kızın herkesin kaderini belirleyeceğine inanılıyor. Peki, Anaid bu çetin göreve hazır mı? Hem de sırılsıklam âşık olmuşken... Annesi Selene, kızının cadılığı ve savaşmayı öğrenmesi için birlikte çıkacakları çok gizli bir yolculuk planlıyor. Anaid, üzerinde taşıdığı ağır yük ve kalp ağrısıyla çıktığı bu yolculukta Selene'nin asi ve hırçın gençlik yıllarına da gidecek. Seçilmişin doğumuyla ilgili bütün gerçekler tüm çıplaklığıyla gün yüzüne çıkarken, peşlerinden gelen tehlike büyük savaşın kaderini belirleyecek. Cadılar Savaşı - Dişi Kurt Klanı'nda kapılarını aralayan cadılar dünyasına Buz Çölü'nde daha yakından tanıklık edecek; yaşam ve ölüm, Omar ve Odish arasındaki mücadeleyi soluksuz okuyacaksınız.

(Tanıtım Bülteninden)

Cadılar Savaşı 2-Buz Çölü TIKLA PDF İNDİR !Cadılar Savaşı 2-Buz Çölü TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Fantastik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Fantastik, Cadılar Savaşı 2-Buz Çölü, Maite Carranza

Yorum Gönder