18 Nisan 2023

Bir Yanım Süleymaniye Bir Yanım Halepçe Kadir Büyükkaya Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,21 TL
Yazarı: Kadir Büyükkaya
Çevirmen: Abdullah Demir

Bir Yanım Süleymaniye Bir Yanım Halepçe indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Kadir Büyükkaya olan ve Ozan Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Bir Yanım Süleymaniye Bir Yanım Halepçe eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bir Yanım Süleymaniye Bir Yanım Halepçe ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bir Yanım Süleymaniye Bir Yanım Halepçe TIKLA PDF İNDİR !

Bir Yanım Süleymaniye Bir Yanım Halepçe Yazarı Kimdir ?

Bir Yanım Süleymaniye Bir Yanım Halepçe yazarı Kadir Büyükkaya 'dır. Kadir Büyükkaya yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Günlük Anı türündedir.

Bir Yanım Süleymaniye Bir Yanım Halepçe PDF indir oku

Bir Yanım Süleymaniye Bir Yanım Halepçe indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ozan Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bir Yanım Süleymaniye Bir Yanım Halepçe TIKLA PDF İNDİR !

Bir Yanım Süleymaniye Bir Yanım Halepçe TIKLA PDF İNDİR !
Bir kez daha anlıyorum ki değişik parçalarda yaşayan Kürtlerin birbirini tanımaya ihtiyaçları var. Onların birbirine anlatacağı çokça şeyleri vardır. Kürtler birbirini tanıdıkça birbirini daha çok sevmeye başlıyorlar. Çizilen sınırlar, konulan yasaklar, Kürtleri ne yazık ki birçok konuda birbirinden uzaklaştırmıştır. Uzaklaşmanın getirdiği yabancılaşmanın başında hiç şüphesiz ki dil meselesi geliyor. Zaman içinde oluşan bu yabancılık ancak zamanla aşılacaktır. Bu nedenle ayrı parçalarda yaşayan Kürtlerin birbiriyle olan temasları benim için çok önem taşıyor. Her Kürt bu ilişkilere önem vermelidir. Kürtler kendi aralarındaki yabancılığı ancak bu şekilde aşabilirler.

Bu kitabın en azından tanıma babında katkı sunacağına inanıyorum...
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 376

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Ozan Yayıncılık Bir Yanım Süleymaniye Bir Yanım Halepçe TIKLA PDF İNDİR !Bir Yanım Süleymaniye Bir Yanım Halepçe TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Türk Günlük Anı, Bir Yanım Süleymaniye Bir Yanım Halepçe, Kadir Büyükkaya

Yorum Gönder