25 Nisan 2023

Bir Hikayem Var İlhan Baysal Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 6,48 TL
Yazarı: İlhan Baysal
Çevirmen: İlhan Baysal

Bir Hikayem Var indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı İlhan Baysal olan ve Büyükada Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Bir Hikayem Var eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bir Hikayem Var ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bir Hikayem Var TIKLA PDF İNDİR !

Bir Hikayem Var Yazarı Kimdir ?

Bir Hikayem Var yazarı İlhan Baysal 'dır. İlhan Baysal yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Bir Hikayem Var PDF indir oku

Bir Hikayem Var indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Büyükada Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bir Hikayem Var TIKLA PDF İNDİR !

Bir Hikayem Var TIKLA PDF İNDİR !

Sadece yazdıklarıyla değil varoluşlarıyla yazdıklarını yaşayanlar iz bırakırlar. Bazı yazarlar, yazar olarak doğarlar. Bazı cümleler seni ve insanlığı derinden değiştirirler. Elinde tuttuğun kitap tam da bu yüzden sıra dışı olduğu kadar gerçek. Taşıdığı cümleler; harflerden, insandan, yaşamdan kopan parçalar...


(Tanıtım Bülteninden)

Bir Hikayem Var TIKLA PDF İNDİR !Bir Hikayem Var TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Bir Hikayem Var, İlhan Baysal

Yorum Gönder