18 Nisan 2023

Biçimsiz Aşk Ruhi Konak Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,25 TL
Yazarı: Ruhi Konak
Çevirmen: Ruhi Konak

Biçimsiz Aşk indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ruhi Konak olan ve Lakin Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Biçimsiz Aşk eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Biçimsiz Aşk ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Biçimsiz Aşk TIKLA PDF İNDİR !

Biçimsiz Aşk Yazarı Kimdir ?

Biçimsiz Aşk yazarı Ruhi Konak 'dır. Ruhi Konak yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Biçimsiz Aşk PDF indir oku

Biçimsiz Aşk indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Lakin Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Biçimsiz Aşk TIKLA PDF İNDİR !

Biçimsiz Aşk TIKLA PDF İNDİR !
Okuyup, öykümü hikayemi olduğuna karar vereceğimiz bir kitap. Edebiyat dünyası özelliklede akademik manada öykü teorisi çalışan okurlar; bir şair ve minyatür sanatçısının imgeyi, bicimi ve kurguyu altüst eden, geleneksel anlatı formlarıyla modern ve Postmodern öykü tanımlarını aşarak fiction kavramının içini gerçek karşılığını bularak dolduran bir saldırısına şahit olacak.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 96

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Lakin Yayınevi Biçimsiz Aşk TIKLA PDF İNDİR !Biçimsiz Aşk TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Biçimsiz Aşk, Ruhi Konak

Yorum Gönder