19 Nisan 2023

Bay Ruffles Mervenur Çimen Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 17,25 TL
Yazarı: Mervenur Çimen
Çevirmen: Mervenur Çimen

Bay Ruffles indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mervenur Çimen olan ve Kent Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Bay Ruffles eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bay Ruffles ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bay Ruffles TIKLA PDF İNDİR !

Bay Ruffles Yazarı Kimdir ?

Bay Ruffles yazarı Mervenur Çimen 'dır. Mervenur Çimen yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Bay Ruffles PDF indir oku

Bay Ruffles indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kent Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bay Ruffles TIKLA PDF İNDİR !

Bay Ruffles TIKLA PDF İNDİR !
Kayan bir yıldız mıydı bizi birbirimize âşık eden? Yoksa… İmkânsız oluşumuzun verdiği heyecan mı? İnsana dönüşebilen, kahverengi gözlü, sihirli, âşık bir oyuncak ayı… Kahverengi bir masal… Ve… Kahverengi bir aşk… Her şey kahverengiyken… Aşk ne kadar kırmızı kalabilirdi ki? Elçim ve Bay Ruffles'ın muhteşem aşkına tanık olun… Aşkın yeni rengi, onlar için artık kahverengiydi… Peki aşk… Sizin için ne renkti?
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 333

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Kent Kitap Bay Ruffles TIKLA PDF İNDİR !Bay Ruffles TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Bay Ruffles, Mervenur Çimen

Yorum Gönder