26 Nisan 2023

Babiş'e Yemekler Mehmet Saraç Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,8 TL
Yazarı: Mehmet Saraç
Çevirmen: Mehmet Saraç

Babiş'e Yemekler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mehmet Saraç olan ve Cinius yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Babiş'e Yemekler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Babiş'e Yemekler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Babiş'e Yemekler TIKLA PDF İNDİR !

Babiş'e Yemekler Yazarı Kimdir ?

Babiş'e Yemekler yazarı Mehmet Saraç 'dır. Mehmet Saraç yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Günlük Anı türündedir.

Babiş'e Yemekler PDF indir oku

Babiş'e Yemekler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Cinius yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Babiş'e Yemekler TIKLA PDF İNDİR !

Babiş'e Yemekler TIKLA PDF İNDİR !

Mehmet Saraç, Babiş'e Yemekler'de; kızlarını terk eden, onları babasız bırakanlara, kızıyla yaşadığı yirmi yılı anlatarak adeta ders veriyor. Saraç bu yıllar içinde kızına yaptığı yemekleri, aldığı övgüleri ve yergileri; aralarında geçen unutulmaz diyalogları, akıcı ve duru Türkçesiyle okurlarla buluşturuyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Babiş'e Yemekler TIKLA PDF İNDİR !

07.09.2018

tanık

40 yıllık dostumun yaşamının bir  bölümünü daha kaleme  almasından gurur  duyuyorum...CANLARINA DEĞSİN den sonra 2.kitabinda okuru  bol  olsun..sen gerçekten  mükemmel  bir  babasın Mehmet Saraç.heyecanla  kitabın  gelişimi  bekliyorum..

Babiş'e Yemekler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Türk Günlük Anı, Babiş'e Yemekler, Mehmet Saraç

Yorum Gönder