19 Nisan 2023

Ayyar Hamza Mehmet Ali Bey Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,8 TL
Yazarı: Mehmet Ali Bey
Çevirmen: Ahmet Üzümcüoğlu

Ayyar Hamza indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mehmet Ali Bey olan ve Halk Kitabevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Ayyar Hamza eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ayyar Hamza ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ayyar Hamza TIKLA PDF İNDİR !

Ayyar Hamza Yazarı Kimdir ?

Ayyar Hamza yazarı Mehmet Ali Bey 'dır. Mehmet Ali Bey yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Klasik türündedir.

Ayyar Hamza PDF indir oku

Ayyar Hamza indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Halk Kitabevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ayyar Hamza TIKLA PDF İNDİR !

Ayyar Hamza TIKLA PDF İNDİR !
Muhterem Efendi ve Zuhuri Efendi zenginliklerine zenginlik katmak amacıyla, oğullarını kendi istedikleri kızlarla evlendirmeye kalkışırlar. Ama oğulları Sena Bey ve Nimet Bey sevdikleri bayanlarla "İzdivaç" arzusundadırlar. Hamza ve Yâver'in de yardımıyla, babalarına türlü oyunlar oynarlar. Evlenmek istedikleri bayanlar da aslında Muhterem Efendi ve Zuhuri Efendi'nin küçük yaşlarda izlerini kaybettikleri kızlarıdır. Yeşilçam filmlerini aratmayan bu tür rastlantısal gelişmelerden oğullar mutlu, babalar da "kârlı" çıkacaktır.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 264

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Halk Kitabevi Ayyar Hamza TIKLA PDF İNDİR !

01.03.2006

Mükemmel

Her yönüyle iyi bir çalışma. Saygıdeğer üstadımıza teşekkür edemeden geçemedim. Hocam böyle bir kitap hazırladığınız için çok teşekkür ederim.

Ayyar Hamza TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türk Klasik, Ayyar Hamza, Mehmet Ali Bey

Yorum Gönder