25 Nisan 2023

Ayrılık Aşka Yakın Yaşıyordu Süleyman Altunbaş Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,9 TL
Yazarı: Süleyman Altunbaş
Çevirmen: Emir Talu

Ayrılık Aşka Yakın Yaşıyordu indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Süleyman Altunbaş olan ve Kumran yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Ayrılık Aşka Yakın Yaşıyordu eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ayrılık Aşka Yakın Yaşıyordu ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ayrılık Aşka Yakın Yaşıyordu TIKLA PDF İNDİR !

Ayrılık Aşka Yakın Yaşıyordu Yazarı Kimdir ?

Ayrılık Aşka Yakın Yaşıyordu yazarı Süleyman Altunbaş 'dır. Süleyman Altunbaş yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Ayrılık Aşka Yakın Yaşıyordu PDF indir oku

Ayrılık Aşka Yakın Yaşıyordu indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kumran yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ayrılık Aşka Yakın Yaşıyordu TIKLA PDF İNDİR !

Ayrılık Aşka Yakın Yaşıyordu TIKLA PDF İNDİR !

Mavi cemrem yoksun yanımda bak, efkar demliyorum aynalardaki gözlerimde. Beceremedim senle olmayı olmadı, olmuyor ne yapsam olduramıyorum. Darağacını'nın ucunda ilmek gibi sallanan sabırsızlığın, gülün dikenin kanatlanmasına rağmen, özlemini süren bülbülün sabrın da sana olan gizli sevdam. Bense, halâ sensizliğe biçare beklemekteyim.

(Tanıtım Bülteninden)

Ayrılık Aşka Yakın Yaşıyordu TIKLA PDF İNDİR !Ayrılık Aşka Yakın Yaşıyordu TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Ayrılık Aşka Yakın Yaşıyordu, Süleyman Altunbaş

Yorum Gönder