18 Nisan 2023

Ateş Tarlaları Diba Ayber Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 24,5 TL
Yazarı: Diba Ayber
Çevirmen: Diba Ayber

Ateş Tarlaları indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Diba Ayber olan ve Cinius yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Ateş Tarlaları eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ateş Tarlaları ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ateş Tarlaları TIKLA PDF İNDİR !

Ateş Tarlaları Yazarı Kimdir ?

Ateş Tarlaları yazarı Diba Ayber 'dır. Diba Ayber yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Ateş Tarlaları PDF indir oku

Ateş Tarlaları indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Cinius yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ateş Tarlaları TIKLA PDF İNDİR !

Ateş Tarlaları TIKLA PDF İNDİR !

Her hayat kendi içinde taşır kıymetini, her hayat kendi kanadıyla uçmalıdır. Yaşamlara dokunan her bir dışsal müdahale ömürlük prangaları barındırır içinde. Bu prangalar müdahale edilenin kanatlarına, müdahale edeninse ömrüne yüktür.

İnanmakla başlar hayat, umut etmekle nefes alır ve nihayetinde azmin soluğunda verilen mücadelelerle zirveye ulaşır. Bu mücadelelerde zoru göze alanlar refaha erişir, kolaycılığın efendisi olanlar ise imkânsızlığın kölesi olurlar.

Vazgeçmeden hayallerden direnmek lazım tüm yanlışlara, haksızlıklara, zulme ve nihayetinde dayatmalara…

(Tanıtım Bülteninden)

Ateş Tarlaları TIKLA PDF İNDİR !Ateş Tarlaları TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Ateş Tarlaları, Diba Ayber

Yorum Gönder