7 Nisan 2023

Aşk Ölümdür Nalan Güven Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,05 TL
Yazarı: Nalan Güven
Çevirmen: Nalan Güven

Aşk Ölümdür indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Nalan Güven olan ve P Kitap Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, 353 sayfalık Aşk Ölümdür eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Aşk Ölümdür ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Aşk Ölümdür TIKLA PDF İNDİR !

Aşk Ölümdür Yazarı Kimdir ?

Aşk Ölümdür yazarı Nalan Güven 'dır. Nalan Güven yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Aşk Ölümdür PDF indir oku

Aşk Ölümdür indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. P Kitap Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, 353 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Aşk Ölümdür TIKLA PDF İNDİR !

Aşk Ölümdür TIKLA PDF İNDİR !

Aşk; bırakıp gidebilmektir zamanı geldiğinde. Bazen giderken kendini bırakmak, bazen alıp götürmek yanında aşka dair ne varsa.

Uğruna vazgeçebilmek en değer verdiğinden, göze alabilmek hasreti, dil ile söylemeden adını kalbinden zikredebilmek her solukta.

Nalan Güven, bu defa hep gitmek istediğiniz ama bir türlü gidemediğiniz iç dünyanıza sürükleyecek sizi. Aşk için yola çıkan değil aşk ile yollarda savrulan bir

kadının öyküsünü okuyacaksınız… Satır aralarında kendi öykülerinizi bulacağınız bu kitap, Aşk'la içinizi ısıtacak.

(Tanıtım Bülteninden)

Aşk Ölümdür TIKLA PDF İNDİR !Aşk Ölümdür TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Aşk Ölümdür, Nalan Güven

Yorum Gönder