26 Nisan 2023

Acayiplikler Kapısı Gündüz Öğüt Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,0 TL
Yazarı: Gündüz Öğüt
Çevirmen: Gündüz Öğüt

Acayiplikler Kapısı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Gündüz Öğüt olan ve Yitik Ülke Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 134 sayfalık Acayiplikler Kapısı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Acayiplikler Kapısı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Acayiplikler Kapısı TIKLA PDF İNDİR !

Acayiplikler Kapısı Yazarı Kimdir ?

Acayiplikler Kapısı yazarı Gündüz Öğüt 'dır. Gündüz Öğüt yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Korku Gerilim türündedir.

Acayiplikler Kapısı PDF indir oku

Acayiplikler Kapısı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yitik Ülke Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 134 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Acayiplikler Kapısı TIKLA PDF İNDİR !

Acayiplikler Kapısı TIKLA PDF İNDİR !

Çağdaş edebiyatımızın özgün yazarlarından Gündüz Öğüt, bu kez korku, psikolojik gerilim ve yer yer mizahi unsurlar taşıyan yeni öykülerinden oluşan Acayiplikler Kapısı'yla okurlarının karşısına çıkıyor. Yazar, yeni eserinde ilginç kurgusu ve kendine has diliyle; okurları eğlence, gerilim ve merak dolu bir yolculuğa davet ediyor.

Nehrin İki Yakası, Aghartalı ve Şeftali Ağacı adlı romanlarını, Kader Bozucu ve Masal Dağı'nın Sırrı adlı öykü kitaplarını yayımladığımız Gündüz Öğüt, Acayiplikler Kapısı'nda "Guguk Bey", "Amfideki Hayalet", "Kasap Necmi", "Mucize" ve "Aktar'ı Ekber Kabirzade İbrahim Efendi'nin Sırrı" adlı kısa roman tadındaki uzun öykülerini bir araya getiriyor.

"Yıllarca ölülere saygı duydun, ama öldükten sonra yaşayanlara saygı duymak yerine bana, töreye, Cemal'e ve kendine ihanet ettin. Artık bitti Kamil. Seni bu dünyaya bağlayan bir ipliğin kaldı. Bu iplik senin için çok ince, ama Cemal için kalın bir urgan oldu. Bırak onu. Sen yoluna, o yoluna, ben yoluma…"

(Tanıtım Bülteninden)

Acayiplikler Kapısı TIKLA PDF İNDİR !Acayiplikler Kapısı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Korku Gerilim
Etiketler; Edebiyat, Roman, Korku Gerilim, Acayiplikler Kapısı, Gündüz Öğüt

Yorum Gönder