7 Nisan 2023

3 Kadın Kahraman Bir Vatan Gonca Elmas Akay Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,75 TL
Yazarı: Gonca Elmas Akay
Çevirmen: Gonca Elmas Akay

3 Kadın Kahraman Bir Vatan indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Gonca Elmas Akay olan ve IQ Kültür Sanat Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık 3 Kadın Kahraman Bir Vatan eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. 3 Kadın Kahraman Bir Vatan ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
3 Kadın Kahraman Bir Vatan TIKLA PDF İNDİR !

3 Kadın Kahraman Bir Vatan Yazarı Kimdir ?

3 Kadın Kahraman Bir Vatan yazarı Gonca Elmas Akay 'dır. Gonca Elmas Akay yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

3 Kadın Kahraman Bir Vatan PDF indir oku

3 Kadın Kahraman Bir Vatan indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. IQ Kültür Sanat Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
3 Kadın Kahraman Bir Vatan TIKLA PDF İNDİR !

3 Kadın Kahraman Bir Vatan TIKLA PDF İNDİR !
Yürüdü... Yürüdü...Elifin ağlaması kesilmişti. Topların, kağnının tahtasına vururken çıkardığı sesler dışında hiçbir şey duymuyordu. Sıska bedeniyle yüzlerce kiloya dayanan genç kadının aksine, sağ kalan tek öküz de durdu. Ne yaptıysa onu hareket ettiremedi, Şerife. Öleceğini anlayınca yuları kağnıdan çözerek orada öylece bıraktı. Dizlerine kadar kara batarak kağnıyı tek başına çekti. Lakin her şeyiyle tükendiğini hissediyordu. Sona yaklaştığını hisseden Şerife, kağnının arkasına geçerek, yorganı açıp Elife baktı. Uyuyordu bebesi. Yüzünü boynunu koklayarak usulca öptü ve iki yanını otlarla besleyerek, yorganı örttü. Elini Arifin gömleğine götürerek gülümsedi: "Geliyorum" diyebildi sadece ve kalan son gücüyle kelime-i şahadet getirdi. Kızının üzerine kapanan Şerife, sıcaklığını ona vererek, ölürken de korudu bebeğini. Kutsal yolculuğun bir şehidi de Şerife bacı idi...

inci gibi dizildi, heves özgürlük idi Sevenleri geride, sevdikleri gönülde Yol ölüm olsa bile, Onlar korkusuz idi.

Ayağında yarım çarık, sırtında sökük hırka, Kutsal yola baş koymuş, bebesiyle, çocuğuyla, Kar soğuk dinlemeden, zulme yenik düşmeden, Onun adı Şerife, onun adı Halime, Ayşe, Fatma nicesi taşıdı yüklerini, İçlerinden birisi çocuk Necibe idi...



Sayfa Sayısı: 400

Baskı Yılı: 2012


Dili: Türkçe
Yayınevi: IQ Kültür Sanat Yayıncılık 3 Kadın Kahraman Bir Vatan TIKLA PDF İNDİR !3 Kadın Kahraman Bir Vatan TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, 3 Kadın Kahraman Bir Vatan, Gonca Elmas Akay

Yorum Gönder