23 Mart 2023

Zerdüşt M. Reşit Çelikten Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,01 TL
Yazarı: M. Reşit Çelikten
Çevirmen: M. Reşit Çelikten

Zerdüşt indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı M. Reşit Çelikten olan ve Gece Kitaplığı yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Zerdüşt eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Zerdüşt ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Zerdüşt TIKLA PDF İNDİR !

Zerdüşt Yazarı Kimdir ?

Zerdüşt yazarı M. Reşit Çelikten 'dır. M. Reşit Çelikten yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Zerdüşt PDF indir oku

Zerdüşt indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Gece Kitaplığı yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Zerdüşt TIKLA PDF İNDİR !

Zerdüşt TIKLA PDF İNDİR !

"Yüreğine sevgi yerleştirmeyi başaran herkes bir gün mutlaka iyiliğin safına geçer. İnsanlar herkesin dostu olmalıdır ki bu aslında insanın doğasında, yani özünde zaten var olan bir şeydir. Ayrıca dost olduğun insanlara elinden geldiğince yardım edip onların güzel bir yaşam sürmelerine imkân sağlamalısın, bu da zaten insanın aklını gereğidir. Sen kendini, kendi eşini, kendi evladını nasıl düşünüyorsan, onları da öyle düşünmelisin ki bu da inancın bir gereğidir ve en önemlisi de bütün bunları yaptığında kendini mutlu hissetmelisin, senin mutluluğunun kaynağı bunlar olmalı, bu da insanın özünün yaratılışının gereğidir."

Yarattığı felsefi akımla insanlığın kaderini değistiren Zerdüşt bu kitap ile yeniden aramızda...

(Tanıtım Bülteninden)

Zerdüşt TIKLA PDF İNDİR !Zerdüşt TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Zerdüşt, M. Reşit Çelikten

Yorum Gönder