5 Mart 2023

Yerlere Göklere Abdullah Harmancı Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,5 TL
Yazarı: Abdullah Harmancı
Çevirmen: Abdullah Harmancı

Yerlere Göklere indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Abdullah Harmancı olan ve İz Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yerlere Göklere eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yerlere Göklere ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yerlere Göklere TIKLA PDF İNDİR !

Yerlere Göklere Yazarı Kimdir ?

Yerlere Göklere yazarı Abdullah Harmancı 'dır. Abdullah Harmancı yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Yerlere Göklere PDF indir oku

Yerlere Göklere indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İz Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yerlere Göklere TIKLA PDF İNDİR !

Yerlere Göklere TIKLA PDF İNDİR ! Abdullah Harmancı hayatın bazen kıyısında bazen de tam ortasında dolaşan insanların hikâyelerini anlatıyor. Kıyısında olanlar düşmemeye, ortasında olanlar dağılmamaya çalışıyor. Ama düşüyorlar ve dağılıyorlar. Yazar karakterlerin ve onların yaşadıkları hayatın fotoğraflarını çekerken bütün bunlara bir yazar mesafesinde duruyor. "Başkalarının hayatları bunlar," diyor okurlarına. "Ama ne kadar da sizinki gibi değil mi?" Yerlere Göklere, edebiyatımızın önemli öykücülerinden Abdullah Harmancı'nın üçüncü öykü kitabı olarak 2007 yılında yayınlandı. İz Yayıncılık kapağı altında yeniden okurları ile buluşuyor. (Tanıtım Bülteninden) Yerlere Göklere TIKLA PDF İNDİR !Yerlere Göklere TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Yerlere Göklere, Abdullah Harmancı

Yorum Gönder