5 Mart 2023

Woolf’un İzinde Ertuğ Uçar Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,4 TL
Yazarı: Ertuğ Uçar
Çevirmen: Ertuğ Uçar

Woolf'un İzinde indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ertuğ Uçar olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Woolf'un İzinde eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Woolf'un İzinde ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Woolf'un İzinde TIKLA PDF İNDİR !

Woolf'un İzinde Yazarı Kimdir ?

Woolf'un İzinde yazarı Ertuğ Uçar 'dır. Ertuğ Uçar yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Woolf'un İzinde PDF indir oku

Woolf'un İzinde indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Woolf'un İzinde TIKLA PDF İNDİR !

Woolf'un İzinde TIKLA PDF İNDİR !

Ertuğ Uçar, kendi yazma serüveninin geçmişini kurcalıyor bu kitapta. Deniz fenerlerine duyduğu çocukça bir ilgiyle başlıyor her şey. Sonrası ise yazarın kendisi için bile beklenmedik şekilde gelişiyor. Üstünkörü bildiği Virginia Woolf ile gerçek tanışması kırmızılı beyazlı bir deniz fenerini görmek için İngiltere'nin güney sahillerine yaptığı gezide oluyor. Sonrasında ise kitap kat kat açılıyor. İngiltere'nin meşhur sisi, Antalya sahilleri, Woolf'un çocukluğu, Deniz Feneri kitabının ilham kaynağı Godrevy Feneri ve nihayet ilk kitabın yayımlanması. Bizi Antalya, İstanbul, Eastbourne ve St. Ives arasında dolaştıran Ertuğ Uçar, çetin bir soruyu cevaplamaya soyunuyor. Yazmaya nasıl başladım? Sıra dışı bir okuma "serüveni" tutuyorsunuz elinizde… Yolunuz açık olsun.

(Tanıtım Bülteninden)

Woolf'un İzinde TIKLA PDF İNDİR !Woolf'un İzinde TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Woolf'un İzinde, Ertuğ Uçar

Yorum Gönder