4 Mart 2023

Yalnızlık Benim Saltanatımdır Muammer Hacıoğlu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,03 TL
Yazarı: Muammer Hacıoğlu
Çevirmen: Muammer Hacıoğlu

Yalnızlık Benim Saltanatımdır indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Muammer Hacıoğlu olan ve Artshop Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yalnızlık Benim Saltanatımdır eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yalnızlık Benim Saltanatımdır ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yalnızlık Benim Saltanatımdır TIKLA PDF İNDİR !

Yalnızlık Benim Saltanatımdır Yazarı Kimdir ?

Yalnızlık Benim Saltanatımdır yazarı Muammer Hacıoğlu 'dır. Muammer Hacıoğlu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Şiiri türündedir.

Yalnızlık Benim Saltanatımdır PDF indir oku

Yalnızlık Benim Saltanatımdır indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Artshop Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yalnızlık Benim Saltanatımdır TIKLA PDF İNDİR !

Yalnızlık Benim Saltanatımdır TIKLA PDF İNDİR ! Yalnızlık benim saltanatımdır Mayın yüklü gemiler geçiyor Gözlerimin kanlı denizlerinden Sen küçük bir çocuksun, bilemezsin Şair demek, yolcu demektir Gözlerini iki namlu gibi Gözlerime çevirme ne olursun Alır başımı giderim bu şehirden bir gün Üşürsün Ağlarsın Pişman olursun

(Tanıtım Bülteninden)

Yalnızlık Benim Saltanatımdır TIKLA PDF İNDİR !Yalnızlık Benim Saltanatımdır TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Türk Şiiri, Yalnızlık Benim Saltanatımdır, Muammer Hacıoğlu

Yorum Gönder