22 Mart 2023

Üç Kedi Başak Varcan Onar Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 8,4 TL
Yazarı: Başak Varcan Onar
Çevirmen: Başak Varcan Onar

Üç Kedi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Başak Varcan Onar olan ve Cinius yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Üç Kedi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Üç Kedi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Üç Kedi TIKLA PDF İNDİR !

Üç Kedi Yazarı Kimdir ?

Üç Kedi yazarı Başak Varcan Onar 'dır. Başak Varcan Onar yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Şiiri türündedir.

Üç Kedi PDF indir oku

Üç Kedi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Cinius yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Üç Kedi TIKLA PDF İNDİR !

Üç Kedi TIKLA PDF İNDİR !

Çocukların büyük yüreklerinde yer bulmayı düşleyen bir kitaptır "Üç kedi". Yalnızca bir şiir kitabı değildir.

Okunurken küçük bir gülücük kondurmayı da ister aydınlık yüzlerine. Çünkü dünyanın çocuklar güldükçe güzelleştiğini bilir.

Bildiği diğer bir şey de, şiirlerin çerçevesinin olmadığıdır.

Bu yüzden, şiirleri en iyi çocuklar anlar. Büyük insanların göremediği kırmızı kedileri, göz kırpan şakacı yıldızları ve gökyüzünde dans eden yaprakları fark edebilen çocuklardır.

Her çocuk, bir şiir; her şiir güneşli, mavi gökyüzüne açılan bir penceredir. Üç kedi, o pencereden çocuklarla gülümsemektedir.

(Tanıtım Bülteninden)

Üç Kedi TIKLA PDF İNDİR !Üç Kedi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Türk Şiiri, Üç Kedi, Başak Varcan Onar

Yorum Gönder