3 Mart 2023

Üç Aşk-Se Evin Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 7,5 TL
Yazarı:
Çevirmen:

Üç Aşk-Se Evin indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı olan ve Do Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Üç Aşk-Se Evin eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Üç Aşk-Se Evin ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Üç Aşk-Se Evin TIKLA PDF İNDİR !

Üç Aşk-Se Evin Yazarı Kimdir ?

Üç Aşk-Se Evin yazarı 'dır. yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Şiiri türündedir.

Üç Aşk-Se Evin PDF indir oku

Üç Aşk-Se Evin indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Do Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Üç Aşk-Se Evin TIKLA PDF İNDİR !

Üç Aşk-Se Evin TIKLA PDF İNDİR !

Şair Mehmet Sait Geçkil'in "Üç Aşk Sê Evîn" adlı şiir çalışması 53 şiiri kapsamaktadır. Şair bu ilk şiir kitabını temelde barış ve kardeşlik ruhuna uygun olarak iki dilde yazmıştır. Şimdiye kadar çıkan diğer şiir kitaplarından farklı olup içinde üç aşkı barındırır. Yani Memleket Aşkı, Beşeri Aşk ve İlahi Aşk. Çünkü şair, bu üç duygunun her insanda olduğuna inanır. Şair kendine has bir tarzla Kürt ve Türk kültürünü harmanlayarak şiirlerini yazmıştır. Yani insanı farklı bir âleme götüren ve yer yer insanın ruhuna ürperti veren yeni bir mevsimin, belki beşinci mevsimin şiirleri gibi. Kitaptaki şiirler üç farklı duygu dünyası ile yazıldığı için sürükleyici olup, kitabı bitirmeden elinizden bırakmak istemeyeceksiniz Evet tadıdamaklara yapıştıran şiirler.

(Tanıtım Bülteninden)

Üç Aşk-Se Evin TIKLA PDF İNDİR !Üç Aşk-Se Evin TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Türk Şiiri, Üç Aşk-Se Evin,

Yorum Gönder