19 Mart 2023

Tanrı Özgürlük ve Ölümsüzlük - Immanuel Kant'ın Saf Aklın Eleştirisi Üzerinden Bir Tartışma Tamer Ertangil Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,9 TL
Yazarı: Tamer Ertangil
Çevirmen: Tamer Ertangil

Tanrı Özgürlük ve Ölümsüzlük - Immanuel Kant'ın Saf Aklın Eleştirisi Üzerinden Bir Tartışma indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Tamer Ertangil olan ve Cinius yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Tanrı Özgürlük ve Ölümsüzlük - Immanuel Kant'ın Saf Aklın Eleştirisi Üzerinden Bir Tartışma eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Tanrı Özgürlük ve Ölümsüzlük - Immanuel Kant'ın Saf Aklın Eleştirisi Üzerinden Bir Tartışma ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Tanrı Özgürlük ve Ölümsüzlük - Immanuel Kant'ın Saf Aklın Eleştirisi Üzerinden Bir Tartışma TIKLA PDF İNDİR !

Tanrı Özgürlük ve Ölümsüzlük - Immanuel Kant'ın Saf Aklın Eleştirisi Üzerinden Bir Tartışma Yazarı Kimdir ?

Tanrı Özgürlük ve Ölümsüzlük - Immanuel Kant'ın Saf Aklın Eleştirisi Üzerinden Bir Tartışma yazarı Tamer Ertangil 'dır. Tamer Ertangil yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Tanrı Özgürlük ve Ölümsüzlük - Immanuel Kant'ın Saf Aklın Eleştirisi Üzerinden Bir Tartışma PDF indir oku

Tanrı Özgürlük ve Ölümsüzlük - Immanuel Kant'ın Saf Aklın Eleştirisi Üzerinden Bir Tartışma indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Cinius yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Tanrı Özgürlük ve Ölümsüzlük - Immanuel Kant'ın Saf Aklın Eleştirisi Üzerinden Bir Tartışma TIKLA PDF İNDİR !

Tanrı Özgürlük ve Ölümsüzlük - Immanuel Kant'ın Saf Aklın Eleştirisi Üzerinden Bir Tartışma TIKLA PDF İNDİR !

Okurun hemen fark edeceği üzere, Tanrı, Özgürlük ve Ölümsüzlük, ismiyle, Immanuel Kant'ın başyapıtı olan Saf Aklın Eleştirisi'ne göndermede bulunuyor.

Kant, inanca yer açmak için bilgiyi sınırladığını söylemiştir. Bu kitabın en temel tezlerinden birisinin, söz konusu ifadenin tam tersi olduğu söylenebilir. Kitapta, inanca yer açmak için bilgiyi sınırlamaktansa, inancın bilgide temellenmesi gerektiği ve dolayısıyla bilgisine sahip olunmayan bir şeye inanmanın yersiz olduğu öne sürülmektedir.

Bu kitap, Kant'ın ortaya attığı bazı sorunların yanı sıra, deneyimin kurulumu, pay alma, özgür irade, teodise, etik ve estetik ölçütler ve boğuntu deneyimi gibi konular tartışılmaktadır.

(Tanıtım Bülteninden)

Tanrı Özgürlük ve Ölümsüzlük - Immanuel Kant'ın Saf Aklın Eleştirisi Üzerinden Bir Tartışma TIKLA PDF İNDİR !Tanrı Özgürlük ve Ölümsüzlük - Immanuel Kant'ın Saf Aklın Eleştirisi Üzerinden Bir Tartışma TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Tanrı Özgürlük ve Ölümsüzlük - Immanuel Kant'ın Saf Aklın Eleştirisi Üzerinden Bir Tartışma, Tamer Ertangil

Yorum Gönder