22 Mart 2023

Şiir Bırakma Seansları Polat Onat Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,0 TL
Yazarı: Polat Onat
Çevirmen: Polat Onat

Şiir Bırakma Seansları indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Polat Onat olan ve Kent Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Şiir Bırakma Seansları eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Şiir Bırakma Seansları ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Şiir Bırakma Seansları TIKLA PDF İNDİR !

Şiir Bırakma Seansları Yazarı Kimdir ?

Şiir Bırakma Seansları yazarı Polat Onat 'dır. Polat Onat yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Şiiri türündedir.

Şiir Bırakma Seansları PDF indir oku

Şiir Bırakma Seansları indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kent Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Şiir Bırakma Seansları TIKLA PDF İNDİR !

Şiir Bırakma Seansları TIKLA PDF İNDİR !

Şiir serüvenine 2000 yılında başlayan Polat Onat'ın ilk şiir kitabı "Son" 2009'da yayımlandı.İkinci şiir kitabı "İhtiyarın Vefatı" 2011 yılında okurla buluştu.Üçüncü şiir kitabı "Karanlık Kahvaltı" ise 2018'de piyasaya çıktı.

Bu kitapta, şairin üç kitabındaki tüm şiirlerini ve en yeni dosyası "Şiiri Bırakma Seansları"ndaki ürünlerinin hepsini bir arada sunuyoruz.

20 yaşında başladığı şiir yolculuğunu 40 yaşında sonlandıran ve şiiri bırakan Polat Onat'ın, geniş perspektifli estetik anlayışını ve tutarlı poetikasını sergileyen bu eser, milenyum sonrası üretilen Türk şiirinde kendine has bir şairin izleklerine ayna tutuyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Şiir Bırakma Seansları TIKLA PDF İNDİR !Şiir Bırakma Seansları TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Türk Şiiri, Şiir Bırakma Seansları, Polat Onat

Yorum Gönder