23 Mart 2023

Şeytanın Oteli Kenan Çalışkan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,1 TL
Yazarı: Kenan Çalışkan
Çevirmen: Kenan Çalışkan

Şeytanın Oteli indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Kenan Çalışkan olan ve Dorlion Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, 177 sayfalık Şeytanın Oteli eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Şeytanın Oteli ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Şeytanın Oteli TIKLA PDF İNDİR !

Şeytanın Oteli Yazarı Kimdir ?

Şeytanın Oteli yazarı Kenan Çalışkan 'dır. Kenan Çalışkan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Korku Gerilim türündedir.

Şeytanın Oteli PDF indir oku

Şeytanın Oteli indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Dorlion Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, 177 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Şeytanın Oteli TIKLA PDF İNDİR !

Şeytanın Oteli TIKLA PDF İNDİR !

Şehir efsanelerine inanır mısın? Peki ya lanetli mekanlara, evlere, otellere?

Osman göğün delinip suların yeryüzünü dövdüğü o karanlık gecede kurtarıcısını otelin cılız ışıklı tabelası olarak seçmişti. Arkasını heybetli ağaçlara vermiş bütün ihtişamıyla onu selamlıyordu Hotel Bloody Mary. Her şeyin oraya girmesiyle başlayacağından habersiz kurtarıcısına sığındı.

Hiçbir iz bırakmadan kayıplara karışan insanlar, onları bulmaya and içmiş bir polis, kızının hasretiyle yanıp tutuşan bir anne, aile baskısıyla yeni sırlarının arasında sıkışıp kalan Osman.

"Ne zaman can sıkıcı bir cinayet olayı olsa nedense çözümü burada bulma umuduyla geliyordu. Ancak sonuç onu her zaman hüsrana uğratıyordu. Sanki bu otel, kötülüklerin dünyaya sızdığı bir kapı vazifesi görüyordu. Şimdi ve yüzyıllar boyunca."

(Tanıtım Bülteninden)

Şeytanın Oteli TIKLA PDF İNDİR !Şeytanın Oteli TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Korku Gerilim
Etiketler; Edebiyat, Roman, Korku Gerilim, Şeytanın Oteli, Kenan Çalışkan

Yorum Gönder