20 Mart 2023

Sesimi Duyan var mı? Fatma Altuntaş Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 26,25 TL
Yazarı: Fatma Altuntaş
Çevirmen: Fatma Altuntaş

Sesimi Duyan var mı? indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Fatma Altuntaş olan ve Mahlas yayınevinin yayınlamış olduğu, 128 sayfalık Sesimi Duyan var mı? eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sesimi Duyan var mı? ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sesimi Duyan var mı? TIKLA PDF İNDİR !

Sesimi Duyan var mı? Yazarı Kimdir ?

Sesimi Duyan var mı? yazarı Fatma Altuntaş 'dır. Fatma Altuntaş yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Günlük Anı türündedir.

Sesimi Duyan var mı? PDF indir oku

Sesimi Duyan var mı? indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Mahlas yayınevi tarafından yayınlanan, 128 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sesimi Duyan var mı? TIKLA PDF İNDİR !

Sesimi Duyan var mı? TIKLA PDF İNDİR !

"Dışarıdaki dünyayı arkada bırakıp, birilerini rahatsız etmekten kaçarcasına ürkek, içeri girdim. Dışarıda hava sisliydi, içerideyse canlı ama hüzünlü. Aslında ikisinde de yitik hayatlar vardı, ama içeridekiler en azından yitirdiklerinin arkasındanağlayacak kadar insandılar."

17 Ağustos 1999 tarihinde gece saat 03.02'de yer yerinden ayrılıyordu resmen. 45 saniye değil, 45 saat, 45 gün, 45 yıl, neye sayarsanız nasıl sayarsanız sayın o kadar uzun, o kadar yerin dibinden geliyordu sarsıntı. Uğultular eşliğinde oradan oraya savuruyordu binaları, yapabileceğimiz tek şey kaçışmak, bağrışmak, ne yapacağını bilmeden oradan oraya koşturmaktı. Depremden sonra her şeyini kaybetmiş birisiydim artık. Evimi, dükkânımı, bacaklarımı… Ama bu insanların bakış açısıydı tabiri caizse, hayat devam ediyordu ve ben umudumu yitirmemeyi, isyan etmemeyi, sevmeyi, sevilmeyi, kazanmayı, kaybetmeyi, araştırmayı, öğrenmeyi, gülmeyi kısacası yaşamayı hiçbir zaman bırakmadım. Bugün, farklı zaman dilimlerinde yazılmış bu öyküleri okuyorsanız, kelimeler dokunuyorsa yüreğinize, bu her ne olursa olsun yaşadığımı görmem ve ona sıkı sıkıya tutunmam sayesindedir. Hayattaki güzellikleri görmek için yalnızca iyi bir hayat yaşamamız gerekmiyor…

(Tanıtım Bülteninden)

Sesimi Duyan var mı? TIKLA PDF İNDİR !Sesimi Duyan var mı? TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Türk Günlük Anı, Sesimi Duyan var mı?, Fatma Altuntaş

Yorum Gönder